Cautare

211 de rezultate pentru "oros ghita" (2.81 secunde)
Subinspectorul Marius Ghita, purtatorul de cuvant al SPR de la malul marii, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca serviciul a primit aceste statii GPS Motorola pentru a le utiliza pe durata intregului sezon estival, urmand ca la final de vara sa le predea.
• Umbla vorba prin targ ca Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, i-a scos de pe sticla pe Oana Stancu si Adrian Ursu, fiindca asa vrea muschii lui Blejnar, seful ANAF, iesit cam sifonat in scandalul cu vamile, si fiindca asa vrea muschiuletul Conducatorului mult iubit si stimat.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Jumatate de an mai tarziu, contractul similar pentru alegerile parlamentare a fost castigat de Teamnet, firma detinuta la acea vreme de Sebastian Ghita.
Ghita! ... Ghita, Basescu, Bica, Elena Udrea (aia care il ameninta pe Tolontan ca-l face informativ), adaugati la asta puhoiul de generali semi-analfabeti care isi tarasc osanza prin studiourile de televiziune, legiunile de asa-zisi analisti si asa-zisi gazetari care nu cuvanta fara ordin de zi pe unitate.
Ca argument, jurnalista crede ca modul in care au fost "lansati" la Antena 3 Oana Stancu (plecata din trustul lui Felix, in trustul lui SOV, apoi, returnata) si Adrian Ursu ilustreaza faptul ca Sebastian Ghita le-a suspendat emisiunea de foc, cu dublu scop:
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media. ... Elan Schwartzenberg a mai spus ca va respecta contractul de management in vigoare incheiat cu Sebastian Ghita.
Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a anuntat, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, denuntarea contractului cu Asesoft International, fapt pentru care, incepand de joi, compania condusa de Sebastian Ghita nu mai administreaza Realitatea TV.
Cristina sincai le-a spus celor de la Willbrook, imediat dupa emisie, sa nu mai dea promo cu ea, ca a optat pentru Ghita. ... Am retinut doar ca are in spate un grup de investitori israelieni si ca doreste sa-si ceara Ghita scuze, nu stiu pentru ce.
Postul RTV al lui Sebastian Ghita nu poate emite de la Casa Presei Televiziunea controlata de Sebastian Ghita nu poate emite din studiourile de la Casa Presei Libere, aceasta nefiind autorizata de CNA, potrivit hotararii Consiliului luate in cadrul sedintei de marti.
- Sebastian Ghita: Eu mi-as fi dorit sa vad o confruntare intre Ion Iliescu si Traian Basescu. Cred ca ar fi fost un meci politic spectaculos.
Egalarea a venit tarziu, in minutul 76, atunci cand Ghita a trimis cu capul in plasa din centrarea lui Hagi cel mic.
"M-am intalnit cu fiica lui Ghita, Ghita nu stiu ce-a mai facut". Pentru mine, de la Gagesti, cel mai mare personaj era presedintele Sfatului Popular.
Pana la urma pro-europenii au reusit sa stranga ceva peste jumatatea mandatelor parlamentare - In Moldova, diaspora din Rusia a votat pentru stanga, in timp ce in Romania au iesit la vot doar vreo 10 la suta dintre basarabeni - Prezenta lui Johannis la Chisinau in toiul bataliei politice a parut unor comentatori TV hazardata - Dupa criticile liderului PSD Ghita, a inceput sa ploua cu scrisori si mesaje de sustinere pentru Ion Iliescu - Curg dezvaluirile lui Geoana si Vanghelie despre ceea ce era si este putred in Danemarca presedintiei Geoana.
De-abia declaratiile de acum ale lui Ghita arata mizeria statului de drept cu care Basescu - si acum Iohannis - ne impuie capul de dimineata pana seara.
Ghita. ... Vestile ca l-au localizat pe Ghita? Sau ne aflam in fata unui ordin? Si pentru badia de la Parchetul General, si pentru Codruta de la Binom.
De la B1 scriitorul Dan Ciachir a plecat in vara trintind lavaliera pe masa, nervos, aici s-a contrat dur Traian Basescu cu diversi moderatori, aici au fost aproape de bataie Vasile Marica si Gelu Visan, Oreste Teodorescu si Dan Turturica, Stelian Negrea si Dumitru Pelican, aici moderatorul Sabin Orcan i-a adresat invitatului Sebastian Ghita nemuritoarea intrebare - Domnule Ghita, ati tras ceva pe nas inainte?
Reamintim ca Laura Kovesi are calitatea de suspect iar acuzatiile sunt abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa - in urma unui denunt al fostului deputat Sebastian Ghita. ... Ea a spus ca nu il cunoaste pe Sebastian Ghita, dar a aparut acel filmulet.
google-analytics.com