La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 20.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe Str. Av. Popisteanu intersectie cu B-dul Ion Mihalache, Sector 1, ruland in trafic un autoturism marca BMW.
Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind L. Nicolae de 55 de ani din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere.
Cel in cauza a fost condus la sediul Sectiei 4 Politie, in vederea continuarii cercetarilor.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

La data de 03 septembrie 2010, in jurul orei 02.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe Cal. Grivitei, sector 1, ruland in trafic un autoturim marca VW Golf.
Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind S. DRAGOS de 22 de ani din Bucuresti, avand dreptul de a conduce suspendat.
Cel in cauza a fost condus la sediul Sectiei 4 Politie, in vederea continuarii cercetarilor.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.