Pe blogul sau, fostul sef al statului, Ion Iliescu, il ataca dur pe Traian Basescu, pe care il acuza ca intretine permanente scandaluri si conflicte institutionale.
Traian Basescu a declarat sambata, la Craiova, ca adversarul sau la prezidentiale nu este Mircea Geoana, ci Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a intrat in joc si nu a ramas fara replica, el raspunzandu-i pe blogul personal actualului locatar de la Cotroceni.
"Domnul Traian Basescu s-a laudat la Craiova ca el se afla in competitie electorala cu Ion Iliescu. Imi pare rau pentru dansul, dar, nu mai are aceasta sansa. Altminteri, in euforia sa maladiva, poate sa-si inchipuie orice, inclusiv ca se afla in competitie chiar si cu Napoleon Bonaparte!", scrie Ion Iliescu.
"Iar in ceea ce priveste conceptia sa despre modernizare in general si despre modernizarea statului in particular, ne-am lamurit suficient. Ne ajunge! Gata!", conchide Ion Iliescu.
Fostul sef al statului nu a uitat de tradatorii din PSD, taxandu-l pe Basescu intr-o alta postare pe blog: "Traian Basescu si-a inceput campania inaintand in grad generali, printre care si trei dezertori din PSD. Ontanu, Oprea si Iordanescu- ultimul- fiind un "nevinovat" intr-ale politicii, dar dependent de Oprea. Comportarea lor e de-a dreptul impardonabila".