Coodonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca democrat-liberalii dau semne de disperare politica. "PD-L continua sa dea semne de disperare politica si arata compromisurile jalnice pe care e dispus sa le faca pentru a ajunge la putere. Dupa ce s-a asociat cu partidul lui Gigi Becali pentru a-si pastra controlul asupra secretelor Bucurestiului, acum arata ca este dispus sa faca o alianta si cu PRM chiar, pentru a nu ramane izolat pe scena politica. Le doresc mult succes in viitoarea fuziune cu PNG si PRM", a declarat Bogdan Olteanu.
Liberalul a tinut sa le dea democrat-liberalilor un sfat. "Singura solutie de salvare a lor, de altfel, este aducerea in partid a unor elemente tinere de valoare care pot sa imbunatateasca atat imaginea, cat si credibilitatea politica a partidului", a mai spus Olteanu.
PD-L va ceda PRM o functie de vicepresedinte al Senatului, post care urmeaza sa fie ocupat de Corneliu Vadim Tudor. In schimbul functiei de vicepresedinte al Senatului, PD-L va primi de la PRM cate un post de secretar al Camerei Deputatilor si Senatului si presedintia Comisiei economice a Senatului.