Cautare

809 de rezultate pentru "oficiul posta vlahita" (6.30 secunde)
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
Ideea noastra despre ce inseamna sa sustii ceea ce crezi se rezuma la a posta pe Facebook. Si credem ca numarul de urmaritori pe care-i avem ne defineste ca persoane.
Unicul actionar este Posta Romana care culmea, de 17 ani cumpara de la Romfilatelia timbrele pe care tot ea, Posta, le tipareste.
Sa vrei cu tot dinadinsul sa ajuti sa treaca strada in sens opus un pensionar care se duce la Posta sau la CEC sa-si ia pensia.
Pana acum, dovada era dusa personal la sectia de politie de care tine agentul constatator sau trimisa prin posta. ... trimite) si gata, ai scapat de un drum pana la Politie sau la posta.
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca directorul Postei Romane ar putea fi dat afara daca pensiile nu ajung la pensionari din cauza grevei generale la Posta Romana.
Documentul a fost trimis de la Oficiul Postal 4 (langa Rotonda - n.r.), deoarece prin aceasta metoda nu se poate afla expeditorul.
Fondul Proprietatea va fi constituit ca un organism de plasament colectiv in valori mobiliare, al carui capital social initial va fi format din actiunile detinute de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei la diverse societati comerciale, din creantele statului roman in strainatate, precum si din alte tipuri de active care vor fi stabilite prin hotararea de infiintare a Fondului.
Prin posta sau la administratie Bani datorati de Fisc vor fi restituiti populatiei in termen de cel mult 60 de zile de la data comunicarii deciziei de impunere anuala, se arata intr-un comunicat al ANAF.
Astfel, pentru procedura de inregistrare a documentelor justificative solicitantul trebuie sa depuna personal sau prin posta actele solicitate de ANIMMC si Banca Carpatica.
Fiscul va trimite prin posta noile acte, impreuna cu o scrisoare recomandata cu confirmare de primire. ... Potrivit informatiilor confruntate de la fisc si Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj, numarul firmelor care nu mai desfasoara de ani buni nici o activitate economica este mult mai mare.
In ceea ce priveste proba individuala a baietilor, la startul careia s-au aliniat 40 de postasi, potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale Posta Romana, cel mai bun loc obtinut de romani a fost cinci.
Altfel spus, drumurile celor care se decid sa-si deschida o afacere trec, obligatoriu, pe la Oficiul Registrului Comertului (ORC).
In acest sens, ANAF va expedia prin posta persoanelor fizice, incepand de luni, 7 aprilie, timp de 10 zile, plicurile cu formularele necesare in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007.Formularele "Declaratiile privind veniturile realizate" vor cuprinde, de asemenea, si un ghid de completare a acestor documente, o scrisoare adresata contribuabilor si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit organului fiscal, de catre persoana contribuabila.
Persoanele fizice autorizate, intreprinderile familiale si intreprinderile individuale se vor inregistra la Oficiul Registrului Comertului, in trei zile lucratoare de la depunerea cererii, potrivit unui act normativ al Guvernului aprobat saptamana trecuta.
Nu-i treaba Oficiului pentru protectia consumatorului, ci a Bancii Nationale N-am fost un suporter al formei ei (ordonantei 50 - n.r.) 100%, dar o consider necesara pentru a preveni abuzurile impotriva consumatorilor Oficiul pentru protectia consumatorului nu poate actiona pe banci, acest lucru il face Banca Nationala Este o falsa impresie ca exista o actiune retroactiva a acestei ordonante, ea vegheaza la derularea in continuare a contractelor vechi si a celor noi Atributul de a stopa unele produse ale bancilor revine Bancii Nationale "Bancile mama si-au respectat obligatia de a nu scoate bani din tara si de a ajuta bancile din Romania" Exista un acord premergator celor cu FMI.
Dupa ce si-a fixat obiectivul, care trebuie sa se incadreze intr-una din masurile aflate in vigoare, merge la specialistii de la Oficiul pentru consultanta agricola, unde va incheia un contract de consultanta pentru care nu va plati nici un ban.
Prezentarile vor fi sustinute de lectori din cadrul institutiilor partenere, Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala, Oficiul Judetean de Consultanta Agricola, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Acest lucru nu s-a intamplat din cauza alegerii proaste facute de Oficiul de Plati si Contractare PHARE (OPCP) si Ministerul Finantelor Publice (MFP), atunci cand a venit vorba de desemnarea unei firme care sa construiasca obiectivul", a declarat Mircia Gutau.
Liderii filialelor brasovene ale celor cinci partide vor inainta protestul scris catre Agentia Nationala de Integritate, catre Institutia Prefectului si Oficiul Concurentei. ... Totodata, ei vor ca Institutia Prefectului sa se sesizeze si sa verifice panotajul PD-L, iar Oficiul Concurentei sa controleze modul cum s-au atribuit spatiile pentru afisajul electoral.
google-analytics.com