Cautare

217 de rezultate pentru "observator" (4.53 secunde)
Ea a confirmat ca din toamna va merge la Parlamentul European ca observator, dar a mentionat ca pentru acel lucru nu va primi absolut nici un ban.
Gheorghe Ciuhandu, presedintele PPCD, sustine ca grupul de lucru pentru extinderea PPE a propus admiterea PD cu statut de observator, insa a respins acordarea acestui statut pentru Partidul Conservator (PC).
Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat ieri ca renunta la mandatul de euro-observator pentru ca vrea sa se ocupe mai mult de activitatile de la Camera, respectiv proiectele pe care le are ca presedinte al Comisiei de Cultura.
Decizia ar fi fost luata ca urmare a rezultatelor slabe pe care le-a inregistrat cel mai important Observator din trust, in urma relansarii din februarie.
Ciontu a precizat ca o comisie speciala a PPE, din care fac parte si cate un reprezentant al PD si PPCD, va analiza cererea PP si va prezenta conducerii popularilor europeni, in februarie anul viitor, un raport in care se va lua fie decizia de respingere a cererii PP, fie cea de primire a partidului, cu statut de observator.
El s-a referit concret la cazurile legate de impunerea unor conditii speciale tarii noastre in privinta gripei aviare, precum si la promovarea unor concepte vizand autoguvernarea pentru minoritatile nationale. In calitate de euro-observator, Mircea Cosea a sesizat anumite schimbari esentiale in cadrul activitatii Parlamentului European.
l 16 iunie - Presedintele este prezent, alaturi de premierul Calin Popescu-Tariceanu, la reuniunea Consiliului European de vara de la Bruxelles, Romania participand pentru prima data ca observator activ dupa semnarea Tratatului de aderare (16-17 iunie) l 23 iunie - Presedintele Republicii Serbia, Boris Tadic, efectueaza o vizita oficiala de doua zile in Romania.
El a amintit ca UDMR are statut de membru deplin in PPE, pe cand PD - pe cel de observator.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
"Daca nu-si vor schimba atitudinea si daca nu vom reusi sa ne intelegem, nu voi putea sa fiu de acord cu intrarea PD in PPE", a spus Markó Béla. UDMR este membru asociat al PPE, in timp ce PD are doar statut de observator.
Afiliere si la liberali, si la populari Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa, observator la Parlamentul European, spune lucruri trasnite. El sustine ca, in cazul fuziunii dintre PNL si PD, ar exista posibilitatea ca reprezentantii la PE ai celor doua partide sa fie afiliati unor grupuri parlamentare diferite.
Totodata, Tariceanu a reamintit ca PD este doar membru observator la Partidul Popularilor Europeni, in timp ce PNL face parte dintr-o familie liberala cu traditie in Europa.
El a conchis ca proiectul-pilot va purta denumirea "Observator Timisoara" si ca in doua luni vor aparea si primele date legate de calitatea vietii urbane din oras.
In ceea ce priveste PD-ul, care, in calitatea sa de membru observator la PPE, nu este invitat sa participe la astfel de intalniri, ii sugeram sa se ocupe de guvernare, pentru ca exista formatiuni politice credibile care sa se bata pentru sustinerea intereselor Romaniei, ai caror reprezentanti nu se intorc in tara ca si reprezentantii romani la APCE, pentru a afla din presa romaneasca ce rezolutii au fost adoptate de inaltul for eu-ropean", se spune intr-un material citat de "Ziua de vest".
ßerban Nicolae nu este singurul euro-observator PSD care a decis sa-si reia activitatile de parlamentar la Bucuresti, deputatul Titus Corlatean luand o hotarare similara.
Participa LAVINIA BETEA, EMIL BERDELI, MIRUNA MUNTEANU, ANDREI MURARU, ADRIAN NICULESCU, OVIDIU SIMONCA, LIVIU TOFAN, DINU ZAMFIRESCU. MODERATOR - STELIAN TANASE. Parteneri media - OBSERVATOR CULTURAL
"Noi suntem deschisi la dialog si respectam dorinta Partidului Popular European (PPE), unde PPCD este membru asociat, iar PD are statut de observator.
Observator Cultural: Patriotism prin Ordonanta de urgenta. Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor: Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului.
Observator Cultural: Patriotism prin Ordonanta de urgenta. Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor: Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica.
Hotnews.ro, Radio Romania Cultural, Observator Cultural, Accente, Sinteza. Bookfest este cel mai important salon de carte din Romania si singurul eveniment al industriei editoriale care a reusit sa capete o dimensiune internationala marcanta.
google-analytics.com