Cautare

186 de rezultate pentru "observator" (3.24 secunde)
Observator Cultural: Patriotism prin Ordonanta de urgenta. Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor: Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului.
Observator Cultural: Patriotism prin Ordonanta de urgenta. Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor: Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica.
Hotnews.ro, Radio Romania Cultural, Observator Cultural, Accente, Sinteza. Bookfest este cel mai important salon de carte din Romania si singurul eveniment al industriei editoriale care a reusit sa capete o dimensiune internationala marcanta.
Constatarile de mai sus ar putea oferi oamenilor de stiinta un nou mod de a confirma prezenta apei in stare lichida pe suprafata unor planete, cu ajutorul lui James Webb Space Telescope (JWST), un nou observator spatial, programat sa fie lansat in 2018, spun cercetatorii.
Deputatul PC a ales sa renunte la functiile de partid, alegand sa isi reia controlul si administrarea propriilor afaceri, "abandonate complet" din cauza implicarii in politica si a delegarii sale ca observator in Parlamentul European.
De pilda, la 15 august 1977, la un observator de langa Columbus (Ohio) s-a receptionat, dinspre constelatia Sagetatorului, un semnal de 30 de ori mai puternic decat zgomotul de fond inconjurator, pe o banda de frecventa mai ingusta decat a oricarui emitator terestru.
Aceasta a fost semnata de trei eurodeputati membri ai partidelor Fidesz si MDF, din Ungaria, de un eurodeputat slovac de etnie maghiara, de un euro-observator roman, tot de origine maghiara, si de doi membri ai grupului PPE din Parlamentul European, originari din Franta si respectiv Germania.
De dimensiunile unui teren de tenis, acest observator spatial este programat pentru lansare in 2018 si va orbita dincolo de Luna noastra.
Eu sunt observator la Parlamentul European de sase luni, mi se pare ca m-am adaptat bine si cred ca as face treaba buna aici ca parlamentar.
Unui observator atent, personalitatea victimei poate dezvalui insecuritati sau slabiciuni pe care aceasta vrea sa le minimizeze sau sa le ascunda.
Dupa ce explica faptul ca, in cei 25 de ani de cand e implicat, ca un observator apropiat, dar independent al fenomenului OZN, recunoaste ca a ramas mai degraba partizanul variantei clasice, si anume ca e vorba despre nave materiale avand origine extraterestra.
Producatorii show-ului au mai incercat sa-l discrediteze pe capitanul Terauchi prin mentionarea faptului ca el a recunoscut ca a vazut, si in alte dati, in timpul carierei sale ca pilot comercial sau militar, obiecte aeriene neidentificate, deci era un repeater - cum a intonat solemn naratorul, ceea ce insemna automat ca el ar fi fost un observator nesigur, deci ca marturia lui nu poate fi de incredere.
Ziarul stiintelor populare si al calatoriilor din 15 Octombrie 1914, a publicat marturia unui observator din acea vreme: - Am vazut o sfera de foc de culoare alba care s-a deplasat incet si perfect paralel cu orizontul, pe un interval de vreo 20 de grade.
Asociatia Colectiv GTG 3010 a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj din partea familiei lui Razvan, tanarul care s-ar fi sinucis, conform observator.tv, si a devenit a 65-a victima a incendiului din Colectiv.
Totodata, nativii devin emotivi si pe fondul unor mici neintelegeri cu partenerul acestia pot rabufni, insa nu in exterior, ci mai degraba facandu-si lor insisi rau. Pot varsa lacrimi si pot avea stari de disperare nejustificate. Surse: observator.tv, RTV.NET, cancan.ro
Intre observator si fenomenele observate exista o relatie participativa. In clipa, in care ne uitam la un electron sau ii facem o masuratoare, il ajutam sa isi determine starea finala.
Biserica si omuletii verzi Din 1582, Vaticanul a avut - cu o oarecare continuitate - un observator astronomic. In 2009, 2011 si 2014, au avut loc conferinte pe subiectul vietii extraterestre.
Aceasta explica de ce pilotul se referea la lumini si la forma unui avion mare in loc de o descriere mai specifica, ceva ce ar fi fost de asteptat de la un observator militar profesionist.
Coordonatoarea programului, deputatul PNL Mona Musca, observator la Parlamentul European, s-a aratat optimista in ceea ce priveste data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, afirmand ca la 1 ianuarie 2007 toti romanii vor sarbatori aderarea.
Orice observator rational al acestui conflict va realiza ca Ucraina nu va renunta la privilegiul de a ajunge direct in Marea Neagra, fara sa mai treaca pe canalele romanesti existente si fara sa mai plateasca drepturi de navigare in acest sens Bucurestiului.
google-analytics.com