It.bzi.ro: S-a lansat Orange TV: 40 programe HD
Orange Romania a lansat serviciul Orange TV, disponibil pe televizor de oriunde in tara, computere cu acces la internet, iar in curand si de pe smartphone sau tableta. Orange TV pune la dispozitie unpachet cu 99 posturi TV, dintre care 40 transmise in format HD.
Asigurat prin intermediul satelitului SES Astra, serviciul Orange TV beneficiaza de acoperire la nivelul intregii tari si semnal puternic, permitand folosirea unui echipament de receptie cu antena de dimensiune redusa, amplasata la domiciliul clientului. In plus, serviciile de internet mobil de mare viteza ofera clientilor Orange posibilitatea sa urmareasca in direct posturile TV favorite, dar si filme sau emisiuni inregistrate, cu orice dispozitiv prevazut cu acces la internet, folosind un singur abonament Orange TV.
Pentru televizor, Orange TV pune la dispozitie trei pachete de canale care pot fi receptionate cu ajutorul echipamentelor de receptie dedicate puse la dispozitia clientilor. Cu pret de 5 euro, pachetul Local HD ofera o selectie de 36 canale romanesti, dintre care 6 in format HD.
Contra sumei de 8 euro, pachetul World HD ofera o selectie de 65 canale TV (19 in format HD), in care se regasesc canale de documentare ca Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, DiscoveryChannel, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Animal Planet, canalele Film Cafe si Filmbox HD, respectiv canalele Eurosport HD si Eurosport 2 HD.
Pentru 12 euro, pachetul Universe HD adauga programele History Channel HD, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Docu Box HD, Museum Channel HD si altele.
Instalarea serviciului Orange TV este oferita contra unei taxe unice de 20 euro, la care se adauga inca 20 euro pentru activare. In schimb, abonatii Orange beneficiaza de o oferta promotionala in care instalarea si activarea serviciului Orange TV este asigurata gratuit. Odata instalat, serviciul Orange TV poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care doua pot functiona in acelasi timp. Chiria pentru un echipament HD este de 3 euro pe luna, respectiv 2.5 euro pentru al doilea echipament.