Cautare

14190 de rezultate pentru "nr telefon loc sibiu str calugareni 18" (4.34 secunde)
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
- atunci cand doresc sa traverseze o intersectie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident ca nu vor reusi din cauza coloanei de autovehicule, sa ramana pe loc si sa astepte eliberarea intersectiei chiar daca intre timp se va derula inca un ciclu semaforic; ... Aviatorilor - str.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
rimul detasament care va intra in Piata Arcului de Triumf este format din militari din cadrul Batalionului 2 Infanterie -Calugareni, echipati cu noua tinuta combat a fortelor terestre, care va intra in dotarea militarilor romani din 2017.
Magheru dinspre str. ... Florea de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str. Anton Pan dinspre B-dul Unirii catre str.
Iuliu Maniu dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T.
Actionarii Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat, vineri, introducerea unui sistem alternativ de tranzactionare (ATS), alaturi de piata spot, la vedere, care ar putea deveni functionala in prima jumatate din 2009.
"Luna aceasta lansam licitatia pentru 270 de kilometri de autostrada pe coridorul IV Paneuropean si cautam oportunitati de finantare pentru ruta Sibiu-Pitesti". • Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Manifestarile au avut loc in noul local al Spitalului, a carui receptie fusese efctuata pe 10 decembrie 1977.
Titus Cristescu a primit un trofeu, dar de atunci proiectul sau bate pasul pe loc din lipsa de finantare. ... Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
Cel mai asteptat eveniment al sezonului va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str.
google-analytics.com