Cautare

5649 de rezultate pentru "nr de telefon trusca dan cruset valuta" (5.10 secunde)
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. Ei sunt urmati de doljeni si gorjeni. ... In schimb, firmele din Oltenia si-au redus considerabil depozitele de la banci, in special cele constituite in lei.
Vezi strategia pe urmatorii ani a bancii centrale cu privire la componenta pe valute a rezervei La 31 decembrie 2012, rezervele valutare la BNR erau de 31,2 miliarde euro, fata de 31,1 miliarde euro la 29 noiembrie 2012, se arata intr-un comunicat al bancii centrale.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Copilaria lui Dan C. Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor. Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C.
Contestatarii lui Gigi Becali ii vor cere umili iertare Principelui, pentru ca acesta este mic copil fata de constanteanul care a infiintat Partidul Natiunilor Unite Romane- Crestin Democrat (PNUR-CD).
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Aproape jumatate (peste 43%) din bucurestenii care doresc sa apeleze la o banca intentioneaza sa solicite un credit in lei in 2006, potrivit unui studiu recent realizat de INSOMAR.
Ritmul de crestere nominala a creditelor bancare acordate firmelor si populatiei s-a diminuat in luna septembrie pina la 3,3%, comparativ cu 3,7% in luna august, soldul imprumuturilor atingind 393.446 miliarde de lei, potrivit datelor BNR.
Desi leul s-a tot apreciat in raport cu devizele de referinta, analistii financiari estimeaza ca din ianuarie cursurile valutare se vor stabiliza. De altfel, dupa interventia recenta a bancii centrale, leul si-a mai pierdut din stralucire. ... La masini, de pilda.
Imprumuturile in valuta au crescut, anul trecut, cu aproape 50%, in timp ce finantarile in lei s-au majorat cu putin peste 20%, ponderea devizelor straine depasind, la finele lui decembrie, 60% din totalul creditelor din sistemul bancar.
In vreme ce dobanzile la depozitele in lei sunt in cadere libera, bancile incearca sa atraga intrarile masive de valuta in depozite. ... Dobanzile acordate de banci pentru economiile in lei ale populatiei sunt in scadere dramatica, iar valuta se depreciaza continuu.
In vreme ce dobanzile la depozitele in lei sunt in cadere libera, bancile incearca sa atraga intrarile masive de valuta in depozite. ... Dobanzile acordate de banci pentru economiile in lei ale populatiei sunt in scadere dramatica, iar valuta se depreciaza continuu.
Imprumuturile in valuta au crescut cu 63,6% in perioada mai 2004-mai 2005, fiind principalul suport pentru majorarea cu 38,5% a creditului neguvernamental, reiese din datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Pentru ca are ca principal scop stabilitatea preturilor si cea financiara, Banca Nationala a Romaniei (BNR) va adopta orice masuri in acest sens, chiar daca masurile vizeaza restrictii de acordare a creditelor in valuta, potrivit guvernatorului BNR, Mugur Isarescu (foto).
Banca Nationala a Romaniei a revenit ieri, pentru a doua zi consecutiv, in piata valutara, cumparand valuta pentru a mentine cursul euro in apropierea nivelului de 3,5 lei, potrivit dealerilor.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) critica masura Bancii centrale privind limitarea creditelor in valuta si considera ca aceasta va afecta in mod negativ activitatea firmelor autohtone, se arata intr-un comunicat al organizatiei.
google-analytics.com