Cautare

5793 de rezultate pentru "nr de telefon harsova constanta" (3.76 secunde)
Comerciantii din Harsova nu vor mai avea, in scurt timp, motiv sa se planga de lipsa spatiului de expunere a marfii in piata din oras. ... Potrivit primarului din Harsova, Tudor Nadrag (foto), de ieri s-a si inceput turnarea betonului la fundatia viitoarelor magazine.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Cand poate - tranteste declaratii de ramai cu gura cascata, cand insa nu poate vorbi pe anumite subiecte, pentru a nu pune persoane sau partidul din care face parte in situatii mai putin placute, zambeste strengareste si te lasa sa tragi propriile concluzii.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta a lasat Primarii Harsova o nota de plata de 10 miliarde de lei pentru cei 200 de someri care erau folositi la lucrarile de salubrizare.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Pentru a veni in sprijinul populatiei din mediul rural, Institutia Prefectului Constanta a infiintat, din aceasta saptamana, un Oficiu Prefectural la Harsova.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat a finalizat cercetarea sociologica pe care a desfasurat-o timp de mai bine de doua saptamani in toate localitatile importante ale judetului Constanta, rezultatele oficiale urmand a fi anuntate saptamana viitoare.
Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundatii si Accidente la Constructii Hidrotehnice, reunit joi, 22 mai 2014, in Sala Ovala din cadrul Prefecturii judetului Constanta.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Comisia Biroului Electoral Judetean a solutionat zilele trecute, la Harsova, disputele dintre partidele politice referitoare la modalitatile de realizare a campaniei electorale. Primarul orasului Harsova, Ionel Chirita, fusese anterior acuzat ca foloseste aparatura IT, telefoanele si masinile primariei pentru campania electorala a PNL-ului.
Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
google-analytics.com