Cautare

263 de rezultate pentru "note" (2.75 secunde)
Potrivit unei note interne, Voiculescu ar fi beneficiat de regim preferential la Penitenciarul Rahova. Lucrarile stiintifice, verificate la sange In februarie 2016, Guvernul Ciolos a suspendat printr-o Ordonanta de Urgenta articolul din legea care le permite detinutilor reducerea pedepsei cu 30 de zile pentru fiecare lucrare stiintifica publicata.
Studiile au aratat ca studentii obtin note mai bune si halterofilii reusesc sa ridice mai mult in incaperi albastre. Atunci cand citesc un text albastru oamenii reusesc sa retina mai multe informatii.
Ne-a incantat pe note de jazz Viorica Pintilie Band. La Mama inseamna astazi o bucatarie cu gustul celei de acasa, o bucatarie romaneasca si internationala, dar una citadina, urbana, reinterpretata.
Mai mult, Voiculescu a spus ca dosarele care se afla acum in lucru la CNSAS contin doar simple note de serviciu.
Daca e sa-i dam crezare mogulului Dan Voiculescu, seful celei mai importante fabrici de valuta a Romaniei ceausiste nu a fost niciodata ofiter de securitate si nici turnator, ci doar un simplu scrib de note tehnice.
Acest parfum natural prezinta note feminine, imbatatoare si dulci si are multiple utilizari: - o picatura pentru parfumarea batistei; - doua picaturi se pun in sacul de aspirator;
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Un exemplu de channeling este dicteul automat, cand mana scrie, aparent de la sine, asterne o fraza dupa alta, scrie note muzicale, deseneaza etc.
"Daca din note apar semne ca as fi facut contraspionaj economic, nu-mi este rusine, dar nu apare nici un element cum ca am facut politie politica", a spus presedintele PC.
Aceste concluzii au reiesit din analiza fiecarei note de constatare intocmite de membrii colectivului prevazut de ordinul prefectului. In consecinta, avind in vedere prevederile imperative ale art.
El va coordona personal comisia de profesori care va recorecta aceste lucrari. Noile note nu vor influenta insa in nici un fel media de la bacalaureat a elevilor.
Evaluarea comparativa a atitudinii presedintelui Basescu si a celei a premierului Tariceanu fata de retragerea trupelor din Irak le-a adus acestora note apropiate:
Imediat dupa ce CNSAS a facut public faptul ca politicianul a dat note informative la securitate, liderul conservatorilor romani a iesit la atac.
Nu sunt sigur ca nu a dat note informative, mai degraba cred ca nu s-au gasit inca toate documentele pentru ca nu s-au cercetat suficient arhivele", a adaugat Ludovic Orban.
Mai mult, acesta s-a declarat surprins de raspunsul CNSAS in cazul lui Traian Basescu si a aratat ca este imposibil ca, dupa ce ai semnat sute de note informative, acestea sa dispara pur si simplu in ceata.
Senatorul PSD considera ca cei care au fost informatori, au semnat un angajament si au dat note informative Securitatii, chiar daca potrivit ordonantei de urgenta acestea nu au adus atingere libertatii unui om, au facut politie politica.
Boros a spus ca l-ar fi vazut pe Traian Basescu scriind note informative, intr-un birou al Institutului de Marina. Boros a afirmat ca urmele dosarelor lui Traian Basescu pot fi gasite in sintezele ofiterului care l-ar fi racolat pe Traian Basescu.
Alaturi de ordonanta de modificare a Legii CNSAS si de Legea Lustratiei, Adrian Iorgulescu a sustinut ca trebuie avuta in vedere si deschiderea arhivelor comuniste, dar si ale cultelor, necesara, deoarece atat unii dintre capii cultelor, cat si multi preoti de rand au scris note informative dupa ce oamenii li se spovedeau.
El a sustinut ca "e putin posibil" ca generalul de Securitate Aron Bordea sa fi facut note informative despre Vadim Tudor.
El a afirmat, "sub cuvant de onoare", ca n-a semnat niciodata nici un angajament si nici note informative.
google-analytics.com