Cautare

482 de rezultate pentru "note titularizare ialomita" (2.92 secunde)
Cele mai ridicate rate ale somajului se inregistreaza in judetele Vaslui (11,2%), Mehedinti (9,1%), Gorj (8,7%), Ialomita (8,7%) si Teleorman (8,2%).
Cele mai putine conturi sunt in judetele Covasna (1,02%), Ilfov (1,14%), Ialomita (1,25%), Bistrita-Nasaud (1,26%) si Giurgiu (1,35%).
Potrivit Mediafax, vicepresedintele ARAI, Cristian Popescu-Ialomita, a declarat ca acest document va intra in vigoare cel mai probabil la inceputul anului viitor, iar ARAI va elabora un standard profesional romanesc, bazat in 80-90% pe reglementarile UE si amendat cu anumite prevederi specifice pietei imobiliare din Romania.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui. Aici, oamenii isi vand animalele pe nimic.
Restrictia se aplica pe toate drumurile nationale din judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras - Severin, Bihor, Salaj, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Ilfov, Vrancea, Galati, Bacau si Vaslui.
Pe judete, cele mai multe restante sunt inregistrate in Ialomita, cu peste 23 de milioane de lei, Cluj, cu 27 de milioane de lei, Timis , cu 21 de milioane de lei, Brasov, 19 milioane de lei si Sibiu, cu14 de milioane de lei.
Facturile Distrigaz Sud pentru clientii din judetele Ilfov, Arges, Brasov, Buzau, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Dolj, Olt, Galati, Braila, Vrancea, Gorj, Prahova, Valcea si Bucuresti pot fi platite de la orice ATM din reteaua BCR fara comision, se arata intr-un comunicat al bancii.
Totodata, daca inainte de 1989 se cultivau suprafete de sute de mii de hectare, in judete precum Ialomita, Giurgiu, Calarasi, Olt dar si in partea de Vest, in Timisoara sau Arad, presedintele Agrostar estimeaza ca azi se mai cultiva in jur de 30.000 de hectare.
Despagubirile vor fi acordate producatorilor din judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui si Vrancea.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins de judetul Vaslui (8,8 la suta), urmat de judetele Mehedinti (8,5 la suta), Covasna (7,5 la suta), Teleorman (7,2 la suta) Caras-Severin si Ialomita (6,0 la suta) si Alba (5,9 la suta).
Programele de dezvoltare comunitara se desfasoara deja în sase judete din România, printre care si Doljul (Iasi, Vâlcea, Constanta, Ialomita si Cluj).
Scaderi ale ratei somajului au fost inregistrate in 35 judete, cele mai importante fiind in judetele Constanta, Ialomita ssi Vaslui cu 0,6 puncte procentuale, Covasna cu 0,5 puncte procentuale, iar in trei judete si in Bucuresti rata a fost constanta, comparativ cu luna anterioara.
Toti acetti factori vor putea ridica productia medie la hectar catre 1,7-2 tone de rapita", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al grupului Agricover, Robert Arsene.Cotatiile record ale barilului de petrol pe pietele internationale au stimulat obtinerea de biocombustibili ti implicit a productiei materiei prime, rapita, potrivit directorului general Agricover.In ultimii 13 ani, suprafata cultivata cu rapita a crescut de aproximativ 1.400 de ori, de la 300 de hectare in 1995 la peste 430.000 de hectare in acest an.Calarati, Constanta ti Ialomita se afla pe primele locuri in topul judetelor cu cele mai mari suprafete cultivate, respectiv cu 53.000 de hectare, 45.775 de hectare ti 42.921 de hectare.
Ajutorul primit prin schema unica la hectar se ridica la 50,5 euro pe hectar si doi euro pe kilogram, reprezentând sprijinul cuplat la productie“, a adaugat consilierul MADR.În România, se cultiva tutun atât în zonele recunoscute ca fiind traditionale pentru acest tip de cultura, precum Dolj, Olt sau Ialomita, cât si în zona Ardealului.
Cele mai putine companii in incetare de plati sunt in Teleorman si Alba, cate 56, Giurgiu - 72, Covasna - 82 si Ialomita - 89.
, un numar de 10 perchezitii la domiciliile declarate ale lui Teodor Catalin Radacina, de 29 ani, Victor Silvian Butnaru, de 25 ani, Iulian Vasile Gosa, de 33 ani, Tudor Emanuel Cristache, de 31 ani, toti din Medgidia, si Gheorghe Iacob, de 32 ani, din Fetesti, judetul Ialomita, in imobilele utilizate fara forme legale si la sediile sociale ale societatilor administrate de acestia.
Mai multe trenuri de calatori si de marfa au fost oprite, in cursul zilei de miercuri, 10 iunie a. c. , pe raza Regionalei CFR Constanta, care coordoneaza activitatea feroviara pe raza judetelor Calarasi, Constanta, Ialomita si Tulcea.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
668 hectare), Ialomita (57. 233,2 hectare), Calarasi (53. 092 hectare), Olt (47. 372 hectare) si Teleorman (31. 730,3 hectare).
google-analytics.com