Cautare

19319 de rezultate pentru "note titularizare 2010 baia mare" (3.93 secunde)
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute.
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. Familie tinerei ii acuza pe agenti ca au dezbracat-o si au scos-o in strada.
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
S-a hotarat in comisiile reunite de specialitate ca sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale sa fie alocate in proportie mai mare de catre consiliile judetene, ceea ce a fost respins in plen, Guvernul alocand in mod discretionar aceste sume.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
La inceputul anului 2010, Romania se afla la un pas de faliment, deficitul bugetar tintea spre 9,1% din PIB. ... Catre sfarsitul anului 2010, deficitul bugetar va ajunge la 23,3 miliarde de lei (in conditiile unui prag critic de 28,2 miliarde de lei).
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Fostul premier a prezentat o prima analiza a evolutiei economiei romanesti dupa primele doua trimestre ale anului, potrivit careia, cresterea economica de 0,6% din primul trimestru "s-a datorat efectului de baza (prin comparatie cu trimestrul I 2010, cand a fost o scadere de 2,6%)".
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, D. ... Stefan cel Mare dinspre sos. ... La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 10:00, M.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi. Potrivit propriilor declaratii, rectorul a trimis note informative despre 300 de studenti, comunicand Securitatii concluziile sale asupra problemelor economice si religioase ale acestora.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mona Musca a mai spus ca i s-a cerut sa semneze eventualele note informative cu numele de cod "Dana". Deputatul a subliniat faptul ca nu a dat note scrise catre Securitate si ca, dupa un an de la semnarea angajamentului, s-a decis intreruperea angajamentului.
"Au fost niste note tehnice care nu au facut rau nimanui. Din contra, as spune", a declarat Francu, subliniind ca nu stia ca acele note ale sale vor ajunge la Securitate.
google-analytics.com