Cautare

125 de rezultate pentru "nokia 1100" (4.41 secunde)
Tot vorbesc despre criza care a lovit compania "Nokia" si a obligat-o sa decida masura care va lasa 2200 de concetateni fara locuri de munca si cel putin inca pe atatia, membri de familie, fara minimul necesar traiului de zi cu zi.
La un moment dat o companie precum HTC sau Nokia o va cumpara pentru patentele pe care le detine si pentru divizia de business. ... Nokia va avea un an bun Multi analisti se asteapta ca Nokia sa aiba soarta RIM.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Compania Nokia, principalul producator pe piata de telefonie mobila, va lansa astazi o noua versiune a dispozitivului Internet Tablet care ruleaza si software-ul de comunicatii Google Talk.
Al doilea mare producator mondial de telefoane mobile, Nokia, a anuntat vanzari de 9.8 miliarde de euro in semestrul doi al anului, in crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut.
Climatul economic favorabil si stabilitatea din Romania au atras nu numai Nokia, ci si nenumarate companii germane, a declarat ambasadorul roman la Berlin, Bogdan Mazuru, raspunzand unei intrebari din partea publicatiei germane Der Tagesspiegel despre relocarea fabricii producatorului finlandez.
Peste jumatate dintre germani nu mai vor sa cumpere telefoane mobile Nokia, ca urmare a inchiderii fabricii din Bochum (vestul Germaniei), iar 68% dintre ei considera ca imaginea companiei finlandeze a avut de suferit din cauza controversatei sale decizii, scrie azi editia online a saptamanalului Der Spiegel.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Nokia isi inchide fabrica din Romania.
Nokia, una dintre cele mai importante companii de telefonie mobila, a anuntat ca urmatoarea fabrica pe care o va deschide va fi in Romania. Cea de-a 11-a fabrica a companiei finlandeze va fi construita la Cluj, iar Nokia precizeaza ca va investi 60 de milioane de euro.
Nokia Lumia 920 Chiar daca specificatiile hardware ale smartphone-ului Nokia nu se ridica la inaltimea concurentei, modul in care a fost creat telefonul ofera o experienta la fel de reusita.
Un exemplu de interventie cu iz politic care a afectat investitiile straine si a adus implicit mari prejudicii economiei noastre este amanarea ordonantei de urgenta privind investitia Nokia in Romania.
60 de angajati ai fabricii Nokia din Jucu, judetul Cluj, au primit, duminica, preavizele de concediere. ... Nokia a decis, la sfarsitul lunii septembrie, inchiderea fabricii de la Jucu, din judetul Cluj, la trei ani de la inaugurare.
Intr-o perioada in care domeniul telefonelor mobile este sufocat de noi aparitii si prezentari, poate si datorita targului 3GSM de la Barcelona, Nokia prezinta Communicator E90, ultimul venit in cadrul gamei business al producatorului finlandez.
Nokia a anuntat lansarea a trei telefoane mobile accesibile ca pret, din gama de mijloc: ... Pretul recomandat de Nokia este de 240E.
Cateva imagini si specificatii tehnice ale unui viitor telefon mobil Nokia au fost scapate pe Interenet, dezvaluind un proiect foarte interesant. Nokia 7900 are un design foarte diferit, care aminteste de primele modele ale seriei 7xxx.
Pretul pentru modele ca Nokia 8800 Arte Gold, Sony Ericsson, Motorola sau diferite tipuri de Nokia variaza intre 50 si 800 de lire. Cel mai cautat model este Nokia 8210, iar pretul este de aproximativ 50 de lire.
Conduc o Skoda 1100 fabricata in 1939, asa ca trebuie sa respectam vechimea si atmosfera acelor vremuri", a explicat cu mandrie Razvan Badulescu din Bucuresti.
Guvernul va sprijini infiintarea a cel putin 1100 de firme de catre tineri intreprinzatori. ... "Guvernul va sprijini infiintarea a cel putin 1100 de firme de catre tineri intreprinzatori", a anuntat primul-ministru Emil Boc, precizand ca sprijinirea mediului de afaceri si a intreprinzatorilor reprezinta o prioritate pentru Executiv.
Am adus opinci vechi, de 140 de ani, alte opinci sunt facute din cauciucuri de la o Dacia 1100 si opinci din al doilea Razboi Mondial!
google-analytics.com