Cautare

43 de rezultate pentru "nina" (3.60 secunde)
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Pana acum, eu m-am mai miluit de unii oameni si am mai primit ceva maruntis, dar nu mai avem voie", a spus Nina Valceanu, o vanzatoare de la un chiosc.
La începutul lunii octombrie, craioveanca Nina Colceriu ne-a sesizat ca lucrarile de reparatii efectuate de o asemenea firma i-au prajit centrala termica, riscând sa-i incendieze locuinta.
La începutul lunii octombrie, craioveanca Nina Colceriu ne-a sesizat ca lucrarile de reparatii efectuate de o asemenea firma i-au prajit centrala termica, riscând sa-i incendieze locuinta.
La începutul lunii octombrie, craioveanca Nina Colceriu ne-a sesizat ca lucrarile de reparatii efectuate de o asemenea firma i-au prajit centrala termica, riscând sa-i incendieze locuinta.
Cameron, Barbara, Sabrina, Michea, Nina si Clara, sunt protagonistele colectiei beachwear Calzedonia 2011. Tinere, cosmopolite si globetrotter, o noua imagine pentru Calzedonia.
Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea, Ion Agarbiceanu, Alexandru Vlahuta, Victor Eftimiu, Mihail Sadoveanu, George Cosbuc Mihai Beniuc, Eugen Jebeleanu, Nina Cassian, Eusebiu Camilar, Adrian Paunescu, Zaharia Stancu, Demostene Botez, Dumitru Radu Popescu, Serban Cioculescu, G.
Pe langa nume celebre de profesori romani, precum Anca Mandrescu, Ana Caraianopol, Delia Hantiu, Academia are alaturi invitati nationali â€" Monica Petrica, Aglaia Gheorghe si internaÈ›ionali ca Nina Ananiashvili - Prim balerina Bolshoi Theater Moscova si ABT, Ekaterina Shavliashvili - Ballet master si asistent coregraf Tbilisi Opera House, Cristina Hamel - International Ballet teacher, Jacques Marsa - Opera de Paris, Alexander Mishutin - Coregraf, profesor balet si dans de caracter.
6-3, 6-7(7), 6-3 Irina Begu si Monica Niculescu castiga prin abandon meciul al cincilea, cu Jovana Jaksic si Nina Stojanovic, care s-au retras la 1-0 - 7-8 februarie 2015:
Tuomas este absolvent al celebrei Academii Sibelius din Helsinki iar colaborările sale ca pianist, aranjor sau compozitor includ proiecte precum Tribute to Ella, Nina Mya, The Fifth Avenue.
scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru...
Kandinski se intoarce la Moscova, unde o cunoaste pe Nina Nikolaievna Andreevska cu care se va casatori in anul 1917.
- Nina Vasile se concentreaza in special asupra liceenilor. - La Cluj, pionier a fost Augustin Pop, in 1996, urmat apoi, in plan ramificat, de Ruxandra Cesereanu.
- in iunie, la Bucuresti, Marius Manole a fost premiat, in cadrul Festivalului International de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova, pentru rolul Piotr Ilici Ceaikovski in spectacolul Ceaikovski de Nina Berberova).
Nina in Al patrulea anotimp de Horia Lovinescu (regia Mihai Berechet, 1969); Printesa Kosmonopolis in Dulcea pasare a tineretii de Tennessee Williams (regia Mihai Berechet, 1972);
Nina Berberova si-a inceput cariera de romanciera la 84 de ani. Si pentru ca exemplul motivant face referire la o EA, voi incheia cu un sfat pentru ELE:
Inspirata de artisti reprezentativi precum Aretha Franklin, Nina Simone sau Miles Davis, LOKAFLORES a lucrat alaturi de Marius Moga si Marius Mirica la Hay Luz, single ce imbina elemente hip hop si trap cu originalitatea artistei.
Iliescu isi va petrece ziua onomastica in Bucuresti, acasa, alaturi de sotia sa, Nina, asa cum a facut si acum un an, dar si acum doi ani.
Trebuie sa ne asiguram ca industria farmaceutica produce medicamente sigure, eficiente si capabile sa raspunda nevoilor de asistenta medicala, sustine Nina Sautenkova, specialist in tehnologii si produse farmaceutice in cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru Regiunea Europa.
Gimnastica aerobica cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Catalina, dansuri si cantece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce inainte ca aparitia pe scena a lui Smiley sa incununeze prima zi a festivitatilor, in timp ce in a doua zi la toate acestea se va adauga trupa Inside, urmata apoteotic de Loredana.
google-analytics.com