Cautare

694 de rezultate pentru "muzeul" (2.92 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita joi, 4 aprilie 2019, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției temporare de fotografie 3#Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.
Muzeul Satului - Paulina Popoiu, director Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti. - Relatia maestru-discipol: Dimitrie Gusti si Mircea Vulcanescu - Nicu Gavriluta, Prof.
Dupa lunga despartire impusa de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa isi deschide portile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectand toate masurile pentru siguranta vizitatorilor.
Apicultorul Ion Bodnariu participa deseori la targurile traditionale ale producatorilor, atat la Muzeul Taranului Roman, cat si la Muzeul Satului.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
O copie a Constitutiei Statelor Unite a ajuns la Muzeul de Arta din Arkansas. Acea copie a fost vanduta la o licitatie cu suma record de 43.2 mil $.
Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara. Spatiile interioare au fost amenajate pentru a fi puse in valoare instalatiile de tratare a apei sau pompele folosite in trecut pentru alimentarea retelei orasului.
Descoperire macabra la Muzeul Regiunii Portilor de Fier, din Drobeta Turnu Severin! Scheletul unei femei a fost descoperit in cadrul unor sapaturi arheologice.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului.
In plus, CJ coordoneaza o multime de institutii si societati, de la Biblioteca Judeteana sau Muzeul Judetean de Istorie si pina la RAJ "Ap " sau Directia de Drumuri si Poduri.
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
Unirea Principatelor Romane va fi marcata la Muzeul de Istorie din Suceava prin expunerea Drapelului Unirii, cel care a fost arborat pe resedinta domneasca de la Ruginoasa, la acea vreme.
Daca pe Dan Sova domnul Ponta l-a trimis la Washington, la Muzeul Holocaustului, pentru re¬culegere si documentare, de unde insa nu pare sa se fi intors nici mai cumpatat si nici mai intelept, ma intreb unde o sa-l trimita pe acest cetatean pe nume Solomon.
Desigur, atunci s-a pus problema ca acolo ar fi trebuit instalat Muzeul Dunarii de Jos, un muzeu reprezentativ si care ar fi constituit un punct de interes si de atractie turistica.
Presedintele Frantei se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.
Neregulile de la SC "IDrumuri si Poduri"I ies la lumina Prezent la conferinta de presa, vicepresedintele PD Salaj, Mircea Ghiurco, a precizat ca situatia conflictuala de la Muzeul Judetean de Istorie si Arta Salaj a luat sfarsit si ca se incearca reorganizarea acestei unitati in doua subunitati:
Consilierul Stefan Stanciu trecea la PD cu arme, bagaje si cu functia de director la Muzeul de Istorie. Astfel, in Comisia nr.
Vasele intregi din lut si extraordinarele relicve din bronz si fier lasate in urma lor au fost deja depozitate - cat s-a putut, la Muzeul de Istorie si Arheologie din Constanta, iar orasul...
Stefan Balici, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", vice-presedinte al Asociatiei "Arhitectura. Restaurare. Arheologie" drd. Virgil Apostol, Muzeul National de Istorie a Romaniei, secretar al Asociatiei "Arhitectura. Restaurare. Arheologie"
Dupa cum declara inca de la sfarsitul lui 2005 primarul Zamfir Iorgus, in bugetul pe anul acesta, care numara 831 miliarde de lei, s-au acordat sume substantiale pentru sanatate, iluminat public, Muzeul de Arheologie "Callatis" si Centrul Cultural Mangalia, precum si pentru cluburile sportive.
google-analytics.com