Cautare

694 de rezultate pentru "muzeul" (8.56 secunde)
http://goo.gl/hfrlcC La ora 16.30 va asteptam in fata Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa, de unde vom pleca pe Calea Victoriei, pe traseul Muzeul Grigore Antipa - Muzeul National de Istorie.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” ii asteapta vineri, 30 octombrie 2015, pe micutii curiosi si temerari, dar si pe cei superstitiosi, sa participe la o serie de activitati in spiritul sarbatorii de Halloween.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
In prezent, pictura in ulei Peisaj din Balcic este expusa la Muzeul Național de Arta al Romaniei din Bucuresti.
Acum 80 de ani, in ziua de 17 mai, era inaugurat la Sosea Muzeul Satului Romanesc, in prezenta conducatorilor tarii si a celor mai importante personalitati ale vremii.
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor. ... - Ora 20:00 - Muzeul Dunarii de Jos - Istorie in imagini.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Inchis in proportie de 80% de 14 ani, Muzeul National de Istorie ar putea fi readus la viata.Pentru extinderea si reamenajarea lui, au fost stabilite, in urma unui concurs international de arhitectura, 3 proiecte castigatoare.
In raportul de specialitate se arata ca Municipiul Bucuresti are in subordine 22 de institutii publice de cultura, dintre care 15 institutii de spectacol, doua muzee de importanta nationala (Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul Municipiului Bucuresti), Centrul de Cultura Palatele Brancovenesti, Biblioteca Metropolitana, Casa de Cultura Friedrich Schiller, Universitatea Populara Ioan Dalles, Scoala de Arta Bucuresti si trei servicii publice de interes local:
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si La Printarie organizeaza in aceasta perioada expozitia de fotografie Wildlife Romania 2016.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la un nou modul al Scolii de Vara de la Antipa, intitulat Reptile sau pasari?
Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape:
Florin Chilian, singurul artist roman care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, lanseaza azi, 6 octombrie 2017, la Muzeul National al Literaturii Romane, albumul sau Pre@Clasic, acompaniat de cvartetul Bella Musica, respectiv Gianina Meragiu -Vioara I, Mirela Dranga - Vioara a II-a, Claudia Carapancea - Viola, Gabriela Petre -Violoncel.
In timp ce se plimba prin muzeul hotelului, Richard e captivat de fotografia unei femei frumoase.
Lucrarile lui Mihai Codrin Cardu le puteti admira in cadrul Salonului Florilor, la Muzeul Municipal Calarasi, si la Muzeul Dunarii de Jos, in cadrul Salonului de Primavara.
In fiecare an, Muzeul Dunarii de Jos marcheaza Ziua Internationala a Dunarii printr-o expozitie de arta, care reuneste plasticieni locali, preocupati de frumusetea acestui fluviu, de legendele si istoria lui.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Am initiat o lege prin care am facut modificarile necesare iar astazi, la putin peste o luna de cand noua lege a intrat in vigoare, Patrimoniul Filatelic al Romaniei a fost transferat de la BNR la Muzeul National de Istorie a Romaniei, care are capacitatea tehnica si specialistii necesari pentru a conserva si pune in valoare aceasta colectie extraordinara.
Centenarul Marii Uniri si al Primului Razboi Mondial, 90 de ani de Radio Romania, 25 de editii ale Targului International Gaudeamus - Carte de Invatatura.Tema centrala a acestei editii - Romania Centenar - este ilustrata prin intermediul unui stand generos, amenajat si gestionat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul Municipiului Bucuresti, si printr-un program de evenimente speciale, dedicate acestui moment istoric.
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a organizat recent vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri. ... Proiectul face parte din programul "CENTENARUL MARII UNIRI", derulat de Muzeul Dunarii de Jos.
google-analytics.com