Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman 27 07" (3.69 secunde)
Tot de la el mai puteti cumpara si ciocanitoare de lemn - 15 RON, pasitor - 38 RON, carucior - 27 RON. Dupa acest targ, Zoltan Bedo va fi prezent si la Muzeul Satului si la Muzeul Taranului Roman.
De Sfantul Dumitru voi fi prezenta la Muzeul Satului, de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman si de Craciun la targul traditional organizat de Creart la Universitate", ne-a mai spus Elisabeta Onu.
Bucurestiul este un oras primitor, primavara fiind un anotimp prielnic vizitarii capitalei si a imprejurimilor acesteia, Orasul Vechi, Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman, Palatul Parlamentului fiind doar cateva dintre obiectivele turistice de interes.
Apicultorul Ion Bodnariu participa deseori la targurile traditionale ale producatorilor, atat la Muzeul Taranului Roman, cat si la Muzeul Satului.
Asadar, Guvernul incearca sa ne determine sa platim cateva milioane de euro pentru a cumpara o statueta care a mai fost cumparata o data de catre statul roman.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
Despre donatia atelierului Dar una e sa scrii un articol ca acesta, poate polemic, si alta e sa scrii intr-un act oficial cum e Nota de fundamentare pentru Ordonanta de urgenta privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea unui bun cultural mobil clasat, prin exercitarea dreptului de preemptiune de catre Statul roman lucruri luate de pe Wikipedia.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
Dagaro este numele de artist al autorului lucrarilor - David Buzgar, un roman nascut la Sibiu, educat la Timisoara, emigrat in lumea larga si stabilit in Baleare.
Expozitia, care cuprinde lucrari ale unor artisti consacrati din tarile ce reconstituie DRUMUL EXILULUI poetului latin Publius Ovidius Naso, de la Roma la Tomis (Italia, Grecia, Bulgaria si Romania), este prezentata de Muzeul de Arta din Constanta.
Operele, evaluate la aproximativ 10 milioane de euro, provin din muzee romanesti si straine (intre care si Muzeul Pompidou si Louis Vuitton Fondation din Paris), dar si din colectii private importante, insa o parte dintre lucrarile de arta contemporana au fost create special pentru a fi expuse la Art Safari 2018, un eveniment care va avea loc in perioada 11 - 20 mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de organizatori.
Pe wikipedia am gasit informatii despre acest pictor roman uitat, Tache Papatriandafil (n. ... In prezent, pictura in ulei Peisaj din Balcic este expusa la Muzeul National de Arta al Romaniei din Bucuresti.
Cu prilejul implinirii unui secol si jumatate de la nasterea lui Grigore Antipa, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta lansarea unui logo aniversar, care va insoti pe parcursul anului 2017 toate activitatile patronate de institutie, in semn de omagiu adus fondatorului sau.
Curtea Veche Publishing a invitat recent cititorii sa petreaca o seara alaturi de Razvan Petrescu, unul dintre cei mai importanti si indragiti autori de proza scurta, vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Clubul Taranului Roman.
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului. ... Urmatorul targ Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, unde o veti intalni pe Maria Salai cu un stand, va fi de Martisor, in luna martie 2014.
Artistul Radu Dinca din Bucuresti participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizat cu prilejul Noptii Muzeelor, in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Daca veti ajunge la standul acestuia, va va povesti si cum a ajuns taranul roman sa picteze pe sticla.
google-analytics.com