Cautare

61457 de rezultate pentru "munca flexibil apreciat de jum tate dintre cei care activeaz in sectorul veterinar studiu" (6.17 secunde)
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
Adrian Năstase a plecat de la şefia PSD pe uşa din spate şi s-ar putea să
Adrian Năstase a plecat de la şefia PSD pe uşa din spate şi s-ar putea să
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Cu toate ca pare tentant si va aduce un venit în plus, în cazul în care nu va gestionati corect timpul, un al doilea loc de munca poate fi stresant, epuizant si va poate influenta în mod negativ pe mai multe planuri.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Desi li se ofera sansa de a-si gasi un loc de munca, majoritatea somerilor prefera sa ignore posibilitatea de a munci.
ASTEPTARI, FRICI SI ILUZII De la debutul acestui an, reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei este una din temele care revine cu regularitate in discursurile politice si in dezbaterea publica.
Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
Sa pretuim MUNCA! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. Cele doua tinere sunt acum in stare grava la spital.
"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator.
seara, în funcţie de momentul în care lecturaţi cele ce urmează. ... de sindicate v-a vorbit ieri şi Tudor Neacşu, adevăratul redactor - şef al ziarului, vă
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "REDUCEREA SOMAJULUI IN RANDUL TINERILOR, PRIORITATE PENTRU GUVERNUL PONTA", pe care o puteti citi in continuare.
Cosmonautul Dumitru Prunariu nu mai vrea in politica. Dupa ce in 2008 a fost convins de Mircea Geoana sa candideze din partea PSD pentru un fotoliu de senator de Brasov, in prezent Prunariu nu vrea sa mai auda de politica:
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Sorin Oprescu conduce in topul preferintelor pentru Primarie, cu 51,2% dintre voturi, in vreme ce Vasile Blaga este creditat cu 48,8%, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitateatv.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor. Potrivit datelor statistice, peste 83.000 de muncitori, in mare majoritate calificati, sunt cautati de angajatorii din Romania.
Opt producatori agricoli din judetul Olt, care au abatorizat carcase de porcine si au livrat oua la unitati speciale de procesare, au beneficiat luna trecuta de sustinere financiara de aproximativ 1.200.000 de lei.
google-analytics.com