Cautare

3686 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (2.79 secunde)
In paralel, multe alte misiuni lunare, americane sau sovietice, fara echipaj uman, au fotografiat suprafata lunara in detaliu sau au efectuat activitati la suprafata satelitului nostru natural. ... Din cand in cand, aceasta credinta este alimentata de noi revelatii (la fel de discutabile).
Deputatul PRM Daniela Buruiana a declarat ieri ca PRM nu va vota motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna in Parlament, daca nu va fi consultat referitor la tematica, problematica si consistenta motiunii.
La cea de-a 6-a editie a tirgului „Feerie de iarna”, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura, participa 32 de firme cu foarte multe produse de sezon. Galatenii pot gasi aici cele mai potrivite cadouri, atit pentru Mos Nicolae, cit si pentru Craciun.
Intransigentul ziarist, incomodul, tupeistul Tuca , cel care a tinut un deceniu aproape toata suflarea Romaniei cu ochii lipiti de televizor la show-urile sale, sa aibe oare adierile sensibile ce duc spre poezie?
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Craciun. Craciun coborat pe strada. ... Viena de Craciun. ... Craciunul se tine la Mall. ... Craciun fericit! Mosul umbla pe strada, nimeni nu-l vede caci omenirea e plecata la cumparaturi. Cand numai sase ore te despart de un vis, iti faci bagajele si te asezi la coada emigrantilor.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Targul de Craciun din fata primarie sect 1, care va functiona pana la 31 decembrie 2017, se adreseaza acelora care doresc sa si faca cumparaturi de Craciun de calitate.
Recent,la Athenee Palace Hilton, in sala Le Diplomate, reprezentantii media au scris alaturi de Deichmann o poveste de Craciun pentru copiii mai putin norocosi internati la spitalul Marius Nasta.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export.
Pagina Google.ro si-a modificat logo-ul de Mos Nicolae, afisand ghetute si ferestre prin care se vad fulgi de nea.
In fiecare an astepti cu nerabdare Craciunul, te intrebi ce vei primi in dar si iti palnifici din timp ce surprize placute vei face fiecaruia sau, din potriva, esti cuprinsa de trebuirile casnice si de preparatul retetelor traditionale.
Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii olimpici ai angajatilor de la Doljchim si i-a rasplatit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut anul acesta la concursuri si olimpiade.
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial. ... Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"!
Vedeta, care este acum in promovare cu piesa "Prea Tare", ne-a dezvaluit ce cadouri prefera sa faca de Craciun, baietelului si sotului sau, dar si care a fost cel mai frumos dar pe care l-a primit cu ocazia acestei sarbatori!
Juramant de credinta Un copil mare canta la chitara. ... De parca ar fi atins corzile cu venele de sange, asteptandu-te ca-n secunda urmatoare, la primul acord, sangele sa improaste chitara. Ma trimitea imaginea acestui copil cantand dumnezeieste la chitara, la Craciunurile vechi, de demult din copilarie poate, autentice parca.
De Craciun e bine sa oferi cadouri pentru a te asigura ca anul care urmeaza va fi un an imbelsugat. Pentru a alunga ghinionul, in seara de Craciun, e bine sa aprinzi lumanari si sa le lasi sa arda pana se vor stinge singure.
google-analytics.com