Cautare

3686 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (3.24 secunde)
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
Pedelistii gorjeni organizeaza o noua editie a actiunii "Scrisoare pentru Mos Craciun". Reprezentantii Organizatiei Judetene Gorj asteapta sa primeasca scrisori din partea copiilor din judet, iar cele mai frumoase vor fi premiate in cadrul unei gale:
Mos Craciun a venit inca de ieri la Organizatia Judeteana PC Galati pentru a le aduce daruri celor mai mici dintre conservatori. In sala de sedinte a sediului de partid a fost instalat un brad de Craciun, iar un grup de tineri i-au cintat Mosului colinde.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Daca e decembrie si se apropie Craciunul inseamna ca e sarbatoare si la Carrefour Romania ! Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
De sus din cer cad ghiocei Suna-n vazduh mii de clopotei O stea de-argint a rasarit Iar brazii in alb acum s-au gatit Dintr-un lacas de inceput Pruncul Iisus azi s-a nascut Cu suflet cald sa il primim Sa fim mai buni sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare Cu gindul doar la jucarii Sint mai cuminti ai vostri copii Pe drum de nea colindatori Lumii vestesc dragi sarbatori Un om sarac sta necajit Si pentru el Iisus a venit Un vis macar sa-i implinim Sa fim mai buni, sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare.
pana la momentul aducerii-aminte ca vine Mos Nicolae, Mos Craciun si altele asemenea... ... Si, tot in ajun de mos Nicolae si alte alea, copilasii nostri demonstreaza, inca o data, ca profesorii care s-au plans ca sunt agresati de invatacei au avut o oarecare dreptate.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Premierul Boc, in mesajul de Craciun:
Masa de Craciun va costa o familie cu patru membri circa 2,5 milioane de lei. La aceasta concluzie am ajuns avand in vedere doar alimentele strict necesare pentru traditionala masa.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. ... Toba, caltabosul, piftia, friptura, cârnaciorii, cozonacul si restul bunatatilor de pe masa de Craciun impun însa cheltuieli suplimentare.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. ... Toba, caltabosul, piftia, friptura, cârnaciorii, cozonacul si restul bunatatilor de pe masa de Craciun impun însa cheltuieli suplimentare.
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. La alegere, utilizatorii pot canta sau asculta o melodie de Craciun.
Preturile sunt destul de piperate, de la 1,5 milioane de lei trei nopti la trei stele si pana la 22,5 milioane pachetul de cinci zile la patru stele. La Mangalia, Revelionul poate fi sarbatorit la trei sau la patru stele.
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro.
Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles. "Oamenii au venit la standul meu si au cumparat cafea! ... Doresc sa las traditiile mostenite de la Avedis Carabelaian.
Vorbind insa de 100.000 de lei pe kilogramul de carne la poarta fabricii, atunci este vorba de o scumpire!“, explica directorul executiv al ARC, Mihai Visan.
Datoriile istorice ale companiilor de stat din domeniul energiei, care insumeaza cu penalitatile 700 de milioane de euro, vor fi sterse pana la finele acestui an.
google-analytics.com