Cautare

508 de rezultate pentru "mohaupt robert" (3.44 secunde)
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles.
Aceste scrisori, destinate cu precadere prietenilor sai cei mai buni, precum Robert Howard si Robert Bloch, sunt adevarate marturii ale capacitatilor sale intelectuale.
Ackerman, Robert Bloch siRobert E. ... A fost foarte profund afectat de sinuciderea lui Robert E. Howard. In 1936 i s-a pus diagnosticul de cancer la colon si malnutritie.
Robert Toma), Arme (feat. ... Anul acesta, artista a lansat De Cate X Vrei Tu si a colaborat cu Robert Toma pentru Aproape cel mai departe.
Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie.
De curand, in presa, a aparut un articol in care ministrul Justitiei, domnul Robert Cazanciuc, intr-un mod foarte elegant, a incercat sa dezamorseze posibilele efecte ale unei afirmatii extrem de grave facute, pe o anumita retea de socializare, de catre domnul Catalin Predoiu, fostul ministru al Justitiei din vremea guvernarii PDL, asupra unui posibil ‘blat’ intre Guvernul Ponta si Comisia Europeana in privinta noului Raport MCV.
Mitul "astronautului stravechi" ce a bantuit ca o adevarata manie deceniul dupa 1970, a impulsionat - toata lumea e de acord - aparitia unei importante lucrari - Misterul Sirius (1977), opera lui Robert K.
Robert Russell de la Tufts avertizeaza: ... Robert Russell de la Tufts, un alt expert in vitamina B12, spune ca varstnicii ar trebui sa ia suplimente de B12.
Mai mult decat atat, asa cum au scos la iveala Robert Hastings si Robert Salas, au existat observatii de OZN-uri care au coincis cu blocarea unor rachete pe care erau montate arme nucleare.
Robert Jacobs din jurnalul MUFON din ianuarie 1989, confirm ca totul este adevarat, asa cum este prezentat. Si da, am raspuns astfel si altor investigatori care m-au intrebat in trecut, dar numai dupa ce Dr.
Robert Hastings, un activ investigator in aceasta directie, si-a publicat, in 2008, concluziile a 35 ani de anchete, in care a intervievat aproape 100 de fosti militari, inclusiv pensionari ai US Air Force, personal de la rachetele nucleare:
Mai aproape de zilele noastre, cercetatorul belgian Robert Vendelanotte si-a consacrat o mare parte a vietii studiului filozofiei oului, creand in aceasta directie o noua disciplina de studiu care se numeste ovobiologie. Robert Vendelanotte afirma ca:
Robert Lanza, doctor in medicina la Universitatea Wake Forest, specialist in cercetarea celulelor stem si autorul teoriei biocentrismului, spune ca moartea este doar o iluzie, pentru ca intreaga realitate este doar un construct mental al starii noastre de constienta si ca nu ar putea exista daca nu ar fi perceputa de noi.
Robert R. ... In acest timp si ofiterul Robert Hartwell de la Politia din Dexter a vazut un obiect zburator cu lumini intermitente de culoare rosie si verde, plutind aproape de sol, deasupra unei masini.
Robert Sarbacher, care, in anii 1950, a fost consultant al Consiliului de Cercetare si Dezvoltare al armatei SUA. ... Robert Sarbacher, si sa stea de vorba cu el.
FARCAS) Robert Sheaffer este un investigator sceptic al fenomenelor paranormale, intre altele oponent al originii extraterestre a fenomenului OZN.
Stubblebine III, Robert Wood, de la McDonnell Douglas, astronautul Edgar Mitchell, miliardarul Robert Bigelow, scriitorii Jim Marrs si Jim Schnabel.
James catre cercetatorul Robert Todd, se afirma: ... Intr-o alta scrisoare de la sediul NORAD, datata 28 noiembrie 1975, catre acelasi Robert Todd, se declara:
FARCAS) (Continuare) Robert Hastings, de-a lungul ultimilor 42 de ani, a investigat un numar mare de incidente OZN legate de armamentul nuclear, la diferite baze militare din intreaga lume, incidente pe care le-am prezentat in repetate randuri si pe aceasta pagina.
Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
google-analytics.com