Cautare

8242 de rezultate pentru "mircea zepa accident rutier 2010" (3.50 secunde)
In august 2010, Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis solicitarea societatii, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.
Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele : Poezie 2010-11-04 (2363 afisari) - Tejgheaua cu trairi : Poezie 2010-09-23 (2823 afisari) - Cu barba, fara barba : Poezie 2010-09-09 (6672 afisari) - Sunt totul : Poezie 2010-07-02 (2140 afisari) - Poemul meu dintotdeauna : Poezie 2010-04-04 (1847 afisari) - Ea era frumoasa :
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... ยท La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
"Mircea Geoana anunta ca Birourile Permanente reunite au fost convocate pe 29 noiembrie " Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a trimis joi seara o scrisoare premierului Emil Boc, in care face o serie de precizari cu privire la procedura parlamentara privind Legea educatiei, precizand ca potrivit principiului separatiei puterilor in stat Parlamentul este cel care controleaza si cenzureaza Executivul.
Incepand de ieri, presedintele interimar al PD-L Constanta este Mircea Banias. ... Numirea lui Mircea Banias, fost director general al Administratiei Porturilor Maritime, vine ca urmare a propunerii formulate de Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta.
Aviator Petre Mircea. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Madalin, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, precum si ranirea usoara a pasagerilor din autoturismul Toyota Land Cruiser, E.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Constructia Pasajului rutier de pe str.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
google-analytics.com