Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (2.43 secunde)
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi sustine un concert extraordinar in data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.
WOWBIZ.RO : Tudor Gheorghe canta o manea. Vezi cum danseaza artistul pe melodie! Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios.
Fanii Depeche Mode mai au doar o luna de asteptat pana la reintalnirea cu idolii lor in cadrul unuia dintre cele mai asteptate concerte ale anului!
Legendara trupa Cargo lanseaza astazi un nou single, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", alaturi de MediaPro Music. Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, o balada emotionanta de dragoste, parte din lucrarea "A cincea dimensiune".
Potrivit ziarului Adevarul (un articol semnat de Alexandra Furnea), Nicu Covaci, solistul formatiei PHOENIX, ii da in judecata pe Mircea Baniciu, Josef Kappl, Manfred Neumann si pe Radu Almasu.
Pregatind concertul pe care il va sustine in data de 6 iunie la Arenele Romane, trupa Taxi vrea sa isi surprinda publicul cu melodii noi.
Fara indoiala unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului, concertul Depeche Mode va incepe in mai putin de 36 de ore!
Seara de miercuri, 15 mai, va ramane pentru totdeauna in memoria a 45.000 de spectatori: una dintre cele mai iubite trupe din istorie si un stadion intreg, plin de fani, s-au intalnit pentru mai bine de 2 ore intr-un spectacol care cu greu poate fi povestit!
HotNews : Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
B’ESTFEST Summer Camp aduce fanilor un nou nume in premiera in Romania - The Heavy!
B’ESTFEST adauga doua noi nume in programul de festival: ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment.
Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself:
De la muzica la film nu este decat un singur pas; mai ales in cazul unui artist atat de talentat precum este Patricia Kaas.
A compus pentru Antonia, Ryan&Radu si Liviu Varciu si acum vrea sa ajunga o mare cantareata! Afla de unde are inspiratie!
Celebra cantareata de origine franceza a ajuns in Romania, unde urmeaza sa sustina trei concerte: la Iasi, Bucuresti si Cluj.
Patricia Kaas a vorbit recent intr-un interviu despre concertul pe care il va sustine la Bucuresti duminica, pe 23 iunie.
Duminica seara, mii de romani au venit la Sala Palatului pentru a o vedea pe artista ce a fost desemnata ani de-a randul "Cea mai buna cantareata din Franta"!
Doar joi si vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul il va sustine la Bucuresti in luna august!
Trupa Grimus continua seria prezentelor la festivaluri internationale. Dupa ce anul trecut aceasta s-a aflat in line-up-ul unor festivaluri precum Rock for People (Cehia), EXIT (Serbia), Sziget (Ungaria), dar si B’estfest (Romania), in 2013 Grimus confirma prezenta la Waves Vienna (Austria) si Arezzo Wave (Italia).
google-analytics.com