Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (2.52 secunde)
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
ANTENA 3: A fost o seara de poveste! Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului.
Libertatea.ro informeaza: Dupa infarctul suferit, solistul si compozitorul brasovean a renuntat la pletele ce l-au insotit in ultimele 20 de ani, s-a ras pe cap si si-a lasat barba, aspect ce-l transforma mai degraba intr-un solist punk, nu intr-un dirijor de orchestra simfonica, asa cum s-a facut cunoscut.
unica.ro: Cele mai erotice secrete Kamasutra! Afla cum le aplici! Mai departe de pozitiile sexuale acrobatice ale Kamasutra se afla secrete ale unei vieti sexuale perfecte, vechi de sute de ani.
A trecut mai multa vreme decat ne-am fi dorit noi de la ultimul film cu Angelina Jolie, insa asteptatarea se va dovedi cu folos, pentru ca actrita revine in atentia fanilor cu un rol inedit si...
Joi, 27 Noiembrie 2014, pe terasa "Morgan La Dud", va avea loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth.
Recent, pe terasa "Morgan La Dud", a avut loc lansarea primului album al trupei clujene Jazzybirds intitulat Birth. In seara aceleiasi zile, Jazzybirds a sustinut la Muzeul Taranului Roman primul concert din turneul de promovare a albumului.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Special pentru sarbatori, artista si-a dorit sa ofere un cadou inedit publicului sub forma noului sau colind intitulat "Miracol de Craciun" si a clipului video ce insoteste aceasta piesa, primul videoclip scurtmetraj din Romania.
AMOS NEWS : ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
In aceasta vara, pentru prima data in Romania, bucurestenii o pot vedea si asculta live pe Suzi Quatro, prima femeie care a imbratisat chitara bas, devenind un adevarat rock star!
Miercuri, 11 martie, incepand cu orele 19:00, va avea loc lansarea programului muzica traditionala - bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1!
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. Spectacolul la care au participat aproximativ 2000 de persoane a fost sold out, iar artista i-a ridicat pe toti cei prezenti de pe scaune.
www.emag.ro informeaza: "...discul GOOD FRIENDS ... apare caracterizat prin melodicitate de intensa vibratie, pulsatie swing autentica, trame armonice bogate in sensuri, echilibrul formei arhitectonice, prezenta sine qua non a colaborarii intuitive a instrumentistilor implicati in discurs numita interplay...", spune Florian Lungu.
CD-ul "Good Friends", aparut la casa de discuri Soft Records, a fost lansat recent la restaurantul Morgan la Dud din Capitala.
Fascinantul spectacol produs de Michael Flatley - Lord Of The Dance” revine in tara noastra in aceasta toamna cu o noua surpriza!
Interpretul pieselor Singuri in doi si Awake isi aduce aminte cu placere de Ziua Copilului, mai ales ca parintii obisnuiau sa il rasfete cu numeroase daruri.
O tanara bloggerita din Romania, Livia Carbunescu, publica pe blogul ei, http://paradis-in-destramare.blogspot.ro, impresii despre una dintre cartile prozatoarei Areta Sandru (nascuta la 25 iulie 1953 - decedata la 18 mai 1991), intitulata "Valiza cu zapezi".
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei:
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj!
google-analytics.com