Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (2.73 secunde)
Despre boli "invinse" - nu pot sa nu remarc ca ii place cuvantul si il foloseste des, ca si cum ar fi vorba de un inamic cu care se afla necontenit in razboi. ... Nu asteapta sa fie crezut, se simte dator sa demonstreze.
Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL organizeaza conferintele de presa care marcheaza incheierea celor doua proiecte din domeniul medical, cofinantate din fonduri europene:
Povestea despre modul cum iti poti recupera tineretea se deruleaza intr-o vila primitoare si luminoasa. ... - Ne adresam in special femeii care se apropie sau a trecut de 40 de ani, activa, preocupata de cariera, dar si de aspectul ei.
RPG Security una dintre cele mai importante firme din piata de security romaneasca participa, in calitate de parter, la cel mai mare eveniment medical national al anului 2015 care se desfasoara la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti (peste 2.000 de medici participanti si cei mai importanti key-oppinion leaders din zona medicala).
sistemul medical romanesc se confrunta cu un complex de probleme, cea mai mare dintre acestea fiind migratia medicilor din Romania. ... La o scurta privire catre datele statistice putem face o radiografie obiectiva a situatiei in care sistemul medical romanesc se regaseste.
Gabriela Patrascu, studenta de la Universitatea de Medicina, care a disparut pe 11 ianuarie, a fost gasita moarta in padurea de la Orhei.
Cristi Teodorescu) 4 studii clinice cu privire la suplimentarea cu testosteron in cazul barbaților varstnici au relevat rezultate mixte si neconcludente pentru a se putea stabili daca beneficiile administrarii acestui hormon masculin controversat depasesc riscurile cardiovasculare pe care le implica, informeaza AFP.
de tip ischemic cand se obstrueaza un vas de sange si de tip hemoragic cand se sparge / rupe un vas de sange in tesutul cerebral.
Se poate administra preventiv persoanelor cu risc crescut de accident vascular (sindrom metabolic, diabet si hipertensiune, etc) sau celor care au suferit deja un astfel de accident si sunt supuse unor perioade de stres/suprasolicitare, dupa o efectuare a unor analize de laborator care indicaa prezenta simultana inflamatiei (CRP, fibrinogen, etc) si/sau metabolism lipidic suboptimal (LDL, trigliceride, etc).
Un diagnostic cu un pronostic sumbru, la care medicina alopata nu are tratament de vindecare. ... Aceasta vindecare poate fi privita ca o premiera de catre medicina alopata care insista ca aceasta boala nu are tratament, insa asemenea cazuri dovedesc chiar contrariul.
Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste. ... nu se mai intoarce... ... Se tinde la perfectiune in ceea ce studiezi si ti-ai ales ca sa faci. ... Cred ca prietenia se naste printre altele si din admiratie.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.
Floare de Varf din sectorul 5, se afla decedat un nou nascut.
Stefan de 24 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford avand o concentratie alcoolica de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Romania are cei mai multi absolventi de Medicina din UE. 75% dintre absolventii romani de Medicina pleaca in strainatate. Posturile la stat sunt acum inghetate printr-o ordonanta de urgenta.
Presedintele a declarat pentru cotidianul “Financial Times“ ca doreste sa stabileasca o “relatie speciala“ cu SUA si cu Marea Britanie pentru imbunatatirea securitatii in regiunea Marii Negre si se aliniaza, de asemenea, la politicile economice liberale ale Londrei.
Ori amana referendumul si se face (a cata oara) de cacao, ori merge inainte si atunci isi asuma orice neregularitati. Iar neregularitati, zice Expert Forum (EFOR), risca sa fie multe daca se forteaza termenul lui Dragnea.
Asa ca te faci ca nu vezi praful de pe produs pe care vanzatoarea nici nu se mai oboseste sa il stearga si nici pretul mai piperat decat la supermarket.
Tinerii din Oradea, la cererea Episcopiei Reformate de pe langa Piatra Craiului, cu stiinta si acordul organizatorilor adunarii, transportau materiale informative spre locul de desfasurare a evenimentelor", se arata intr-un comunicat de presa emis de Eparhia lui Tõkés László.
Mi se pare cel mai imoral lucru posibil.
google-analytics.com