Cautare

921 de rezultate pentru "meci greaca hotarele" (2.77 secunde)
Si, parasind Nazaretul, a venit sa locuiasca in Capernaum, langa mare, in hotarele lui Zabulon si Neftali, ca sa se implineasca ceea ce s-a zis prin Isaia prorocul, care zice:
Antrenorii au vorbit despre greselile de arbitraj fara sa acuze Dupa meci, antrenorii celor doua combatante au vorbit despre spectaculozitatea jocului, evitand sa discute prea mult despre prestatia brigazii de arbitraj.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
Daca in primul meci diferenta a fost facuta sub panou, in cel de-al doilea, experienta superioara a gazdelor si banca de rezerve mai lunga si mai valoroasa au contat decisiv.
Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Decizia este unanima si romanul devine noul campion la categoria semigrea in versiunea NABF FINAL DE MECI intre Lucian Bute si rusul Denis Grachev.
Romania a pierdut si ultimul meci de la Euro 2012, 23-25 cu Germania Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, la Novi Sad, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-23 (16-9), in ultimul meci din grupa principala II a Campionatului Europeam din Serbia si a ratat si ultima sansa de a juca pentru locurile 5-6.
Delia Antal se pregateste de meci! ... Actrita si regizoarea s-a hotarat pe ultima suta de metri sa mearga la meci.
4-6 Nu voi uita niciodata acest meci, a afirmat Simona Halep dupa finala de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu va uita niciodata finala jucata sambata la Roland Garros si pierduta in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova.
- cate un meci din optimi si trei din grupe: ... - cate un meci din sferturi si trei din grupe: ... ROMANIA va organiza un meci din optimi si 3 din grupe la EURO 2020.
Ciudat este faptul ca Federatia Romana de Handbal a dat unda verde acestui meci intr-o sala care nu are avizul necesar de la pompieri, mai precis sala cu pricina este in aceeasi situatia in care s-a aflat si Sala Polivalenta din municipiul Calarasi, la finele anului trecut.
Romania a facut cel mai slab meci al sau la EURO 2016 si a pierdut dupa 68 de ani in fata Albaniei, prin golul marcat de Armando Sadiku (43).
Argentina a fost umilita de Croatia, iar rezultatul din acest meci duce echipa lui Modric in optimile CM 2018. ... Daca islandezii se vor impune, argentinienii vor trebui sa bata la un superscor in ultima etapa, iar Croatia sa castige si cel de-al treilea meci.
La conferința de presa ce a urmat acelui meci, Halep a deconspirat tactica pe care o va aborda in meciul cu mezina familiei Williams: Am batut-o doar o data in viata, asa ca nu pot spune prea mult despre acest meci.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Nu s-a uitat deloc la meci" "Au avut o ocazie sau doua, noi am controlat meciul. ... Nu s-a uitat deloc la meci. ... Sunt convins ca va fi meci greu cu Rapid", a declarat Dan Petrescu dupa meci.
cronicile de limba greaca ii numesc geti, de la ge, care inseamna pamant, adica cei din pamant. ... In latina si greaca nu se poate transcrie i, a, s, t, a si atunci au scris roman.
Au incercat sa alcatuiasca o limba artificiala, katarevoussa, care e un dialect pe care l-au facut sa semene cu greaca veche, pentru a se legitima ca sunt urmasii vechilor greci. ... Ei nu cunosc greaca veche.
Sondajul institutului Alco a fost realizat pe un esantion de 1.000 de persoane reprezentativ pentru populatia greaca in varsta de peste 18 ani. ... "Ar fi fals sa presupunem ca un vot pentru 'nu' ar intari pozitia de negociere greaca.
Literatura franceza era tradusa in greaca moderna si romana, devenind accesibila aristocratiei, iar limba franceza se bucura de prestigiu in randul romanilor educati. ... Astfel, limba si literatura franceza au inlocuit greaca, influentand viata sociala si economica a Principatelor.
google-analytics.com