- Dupa ce i-a promis o partida de privatizare in grup cu poporul, plina de perversiuni, scule erotice si ejaculari abundente, domnu’ Dan a lasat duduia cu chilotii in vine, cu picioarele desfacute si chistocul in dinti, explicand ca asa ceva nu i s-a mai intamplat pana acum. Toata navala erotismului privatizabil s-a inmuiat, ca zgarciul puiului de Crevedia, cand a trebuit sa scoata buzduganul din nadragi. Geaba ii susura domnu’ Florin in urechi, geaba il gadila poporul pe oua, geaba facea Elodia striptiz spiritist si strigoiul de la Medgidia isi flutura tapusa sculata! Daca n-are capitalul erectie... n-are. Asa ca acum, ca orice mascul respectabil, in lipsa de Viagra, domnu’ Dan a ajuns la concluzia ca duduia e o curva penala, plina de toate bolesnitele, care nu merita cuc de DDD. Si nici nu e femeie, ca Oltchim e nume de barbat.

- Adriean Videanu a descoperit ca Ponta e Bula. Videanu e coleg de partid cu el insusi, cu Boc, Eba, Funeriu, Oltean si alte fapturi miraculoase. Si aliat cu drogheria de protocol. Ca Ponta o avea freza de Bula poate fi discutat. Dar nici PDL-ul nu e tocmai MENSA. O fi treaba de partid de opozitie sa dai cu spitul la turloaiele puterii cand calca prin ridichi, dar sa razi de privatizare facuta de Ponta dupa ce tu ai "reformat" educatia cu Funeriu, ai condus internele cu Igas, faci politici europene cu Eba si l-ai avut premier pe Boc, e ca si cum ai sta aplecat la dusul penitenciarului sperand ca asta sa-ti confirme imaginea de inabordabil.

-Philip Gordon, adjunctul doamnei Clinton, la departamentul de stat al SUA marturiseste ca au fost al naibii de ingrijorati de amenintarile la adresa democratiei si justitiei din Romania, pe durata suspendarii lui Basescu. Dupa aia n-au mai fost ingrijorati. Nici inainte nu fusesera. I-a tinut doar pe durata suspendarii. E de inteles, cand vine vorba de presedintie trebuie multa prudenta, ca Florida e doar a americanilor.

- Importatorii romani de produse cosmetice se confrunta cu mari dificultati in ultimele luni, dupa plecarea lui MRU de la guvern.

- Ajuns la conducerea ICR, Andrei Marga isi propune ca institutul care s-a pricopsit cu el ca presedinte "sa produca valori". Domnu’ Marga, poate nu vi s-a comunicat, dar ICR nu se ocupa nici cu fertilizarea in vitro, nu are preocupari din domeniul eugeniei, nici nu e curs seral de alfabetizare. Treaba ICR e sa promoveze cat mai bine in lume ceea ce avem, cat avem si cum avem. Sigur, ICR poate stimula valorile, le poate promova, dar n-are cum le crea, decat daca elitele iceriste se pun serios pe dat la buci si rezolva putin din criza demografica. Dar nici asta nu ofera prea multe garantii. Daca totusi se insista pe asta, vreau si eu o bursa de creatie de la ICR, cu rugamintea ca mai intai sa mi se trimita poze fata si profil, evident nuduri, cu partenerele de proiect. Si mai aduc niste baieti daca e nevoie, ca facem orice pentru cultura.