ArtroHelp Repair si ArtroHelp Calm sunt cele doua produse inovatoare din cadrul gamei ArtroHelp pentru ingrijirea articulatiilor. Ambele produse sunt 100% naturale, cu formule complexe si ingrediente alese pentru maximizarea efectelor benefice, de durata, asupra intregului mecanism locomotor (articulatii, oase, cartilaje, tendoane, muschi).
Gama ArtroHelp a fost creata pentru a veni in ajutorul numarului foarte mare de persoane cu probleme articulare, indiferent de sex sau varsta. Exista nevoia &si cererea de a avea produse 100% naturale, eficiente pentru protectia si ingrijirea articulatiilor si care sa nu aiba efectele secundare ale medicamentelor antialgice si antiinflamatoare de sinteza.

Gama ArtroHelp - doua formule inovatoare, cu actiune complexa

Secretul eficientei si al calitatii ArtroHelp Repair si ArtroHelp Calm consta in complexitatea formulei acestora, care imbina in mod echilibrat ingrediente naturale, de foarte buna calitate, care au efecte benefice documentate pentru sanatatea articulatiilor.
ArtroHelp Repair contine colagen de ultima generatie, dar si enzime pentru o biodisponibilitate ridicata a produsului, vitamina C naturala pentru sinteza colagenului si substante active (din extracte vegetale standardizate) cu rol antiinflamator, antialgic si regenerator.
ArtroHelp Repair ofera nutrienti cu biodisponibilitate ridicata, care sustin si stimuleaza sinteza colagenului, regenerarea cartilajelor si hranirea articulatiilor. Produsul contribuie la accelerarea recuperarii dupa traumatisme si interventii chirurgicale și ofera articulatiilor protectie pe termen lung. Chiar si persoanele care nu sufera de probleme acute sau cronice ale articulatiilor sunt expuse la degradarea articulatiilor din cauza varstei, a alimentatiei si a stilului de viata. ArtroHelp Repair ajuta in mod eficient la protejarea articulatiilor si la regenerarea acestora, precum si la redobandirea mobilitatii.
ArtroHelp Calm este un antiinflamator, analgezic, adaptogen si stimulator natural al termogenezei. Este util in tratamentul durerilor articulare (avand efect benefic si in alte tipuri de dureri) si diminueaza disconfortul si senzatia de articulatii dureroase si rigide la scurt timp de la administrare.
Produsul actioneaza prin mai multe mecanisme:
reducerea inflamatiilor si calmarea puseelor dureroase, atat la nivelul articulatiilor cat si sistemice
reducerea senzatiei de articulatii rigide si recuperarea mobilitatii acestora
stimularea unei stari de confort local (prin actiunea relaxanta asupra muschilor) si general (asupra sistemului nervos).
ArtroHelp Repair si ArtroHelp Calm constituie un sprijin eficient pentru sanatatea, protectia si recuperarea articulatiilor dar si pentru mobilitatea intregului corp. Protejati-va articulatiile si ajutati regenerarea tesuturilor afectate printr-o cura cu produsele gamei ArtroHelp si un stil de viata sanatos si activ.