Cautare

3526 de rezultate pentru "marti laszlo" (3.25 secunde)
Cu aceasta ocazie, ar fi putut fi audiati si noii ministri propusi de Tariceanu, marti urmand sa aiba loc si votul de incredere al Parlamentului. ... Adrian Cioroianu la Externe, Varujan Vosganian la Economie, Eugen Nicolaescu la Sanatate si Laszlo Borbely la noul minister al Dezvoltarii Regionale.
Secretarul executiv al PSD, Sorin Bota a anuntat marti ca PSD va sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica legalitatea editarii unei brosuri in limba maghiara de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), fapt care ar consfinti limba maghiara ca a doua limba nationala din Romania.
Romania, Ungaria si Austria ar putea inainta Comisiei Europene un proiect pentru obtinerea unor fonduri europene destinate dezvoltarii comune a coridorului dunarean, a declarat marti ministrul de externe Cristian Diaconescu.
Laszlo Surjan a declarat, marti, ca nu a intentionat insa, prin scrisoarea sa, blocarea aderarii la PPE a Elenei Basescu.
Prin adoptarea de catre Senat, in sedinta de marti, 11 februarie 2014, cu 110 de voturi pentru, 15 voturi impotriva si 6 abtineri, a initiativei de modificare a Legii 215/2001 privind administratia publica locala, sintagma "semneaza ca primarul" a incetat sa mai existe !
"Marti, ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely, a trecut aceasta lege in revista, doar ca enumerare, ca e in lucru", a spus Adriana Iftimie.
Ministrul a purtat marti discutii cu reprezentantii Comisiei Europene pe marginea taxei auto, la o saptamâna dupa ce o delegatie româna a prezentat modificarile aduse taxei auto reprezentantilor Directiei Generale pentru Taxe si Uniune Vamala.
"Colegiul Director al AVAS a decis, marti, ca termenul pana la care Ford trebuie sa achite cele 27 de milioane de euro considerat ajutor de stat acordat ilegal de catre oficialii europeni este 26 iunie", a declarat Laszlo Gyerko, vicepresedinte AVAS pe probleme de valorificare si membru in comisia de privatizare a Automobile Craiova.
Pe langa aceste sume sunt trimise spre executare alte 35 de sentinte judecatoresti, definitive si irevocabile, in urma carora urmeaza sa intre in contul ministerului inca 790.000 de euro, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.Potrivit lui Borbely, pe rolul instantelor se mai afla inca 287 de procese pentru recuperare de fonduri utilizate necorespunzator.Printre motivele pentru care ministerul a solicitat restituirea integrala sau partiala a finantarii nerambursabile se numara utilizarea fondurilor in alte scopuri decat cele prevazute in contracte, neindeplinirea obiectivelor din punct de vedere tehnic si financiar, nerespectarea procedurilor de achizitie a bunurilor si serviciilor, necheltuirea in totalitate a sumelor prevazute in buget sau cheltuieli efectuate in afara perioadei de implementare.Ministrul a mai spus ca printre beneficiarii acestor fonduri, chemati in instanta de minister, se numara autoritati publice locale, societati comerciale, ONG-uri sau institutii de invatamant.
Grupul ungar MOL ar putea sa-si alimenteze statiile de carburanti din Romania cu energie electrica obtinuta din surse eoliene si solare, avand in derulare un astfel de experiment in Ungaria, au declarat, marti, reprezentantii companiei.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
Aceste date au fost prezentate in sondajul Eurobarometru privind impactul social al crizei, prezentat marti de Comisia Europeana, care a fost realizat in luna mai 2010 si marcheaza jumatatea Anului european de lupta impotriva saraciei.
Tichetele din programul Rabla din acest an vor putea fi utilizate pana pe 31 ianuarie 2011, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care a justificat acesta prelungire prin faptul ca 31.000 de vouchere nu au fost folosite.
Tricolorii, care vor infrunta marti, Danemarca, la Bucuresti, in meci amical, vor juca urmatorul meci din preliminarii cu Insulele Feroe, pe 29 martie. ... Laszlo Sepsi, 14.
Tot marti, DNA a cerut un nou aviz pentru arestarea lui Darius Valcov, acesta fiind suspectat ca a folosit informatii obtinute cand a fost primar, senator si ministru, pentru a sprijini firme pe care le administreaza prin interpusi.
Coordonatorul politic al ministrilor PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea Biroului Permanent National, ca liderii PSD se vor intalni marti cu cei ai PD-L pentru a discuta situatia creata de numirile de secretari de stat la ministerul condus de Gabriel Oprea.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti convocarea sedintei de plen a acestei camere pentru miercuri dimineata, la ora 9.30, in scopul de a valida noii membri ai CSM din partea judecatorilor si procurorilor.
Marti seara, umanistii ne-a amintit ca, atunci cand vine vorba de buzunar, bunul simt nu mai are ce cauta in propozitie. ... In seara zilei de marti, cei prezenti in Casa Casatoriilor s-au putut bucura de un spectacol pe cinste. ... Spieretoarele La sedinta de marti proiectul nu mai continea art.
Omul politic a sustinut, in sedinta de marti a consiliului, ca PSD lupta pentru triumful adevarului. ... Punctul culminant in "criza regulamentului", a fost atins in seara zilei de marti. ... In sedinta de marti, proiectul a fost respins si s-a hotarat negocierea formei regulamentului.
UPDATE 20.20 Toti ministrii isi vor prelua mandatul marti dimineata, la ora 8.30, fara festivitati si protocol, dupa care se vor prezenta la Palatul Victoria pentru prima sedinta a noului Guvern, a declarat premierul Victor Ponta.
google-analytics.com