Cautare

369 de rezultate pentru "mariana" (3.36 secunde)
Mariana Campeanu/Corina Cretu Ministerul Justitiei: Dan Sova Ministerul Apararii: Corneliu Dobritoiu Ministerul Administratiei si Internelor: Ioan Rus/Liviu Dragnea/Victor Paul Dobre Ministerul Sanatatii:
Ministerul Educatiei - rectorul SNSPA, Remus Pricopie sau fostul ministru Andrei Marga sau senatorul PSD Ecaterina Andronescu Ministerul Sanatatii - Eugen Nicolaescu (PNL) sau Florian Popa (PSD) Ministerul Agriculturii - Daniel Constantin (PC) Ministerul Transporturilor- deputatul PNL Eduard Hellvig Ministerul Muncii - fostul ministru PNL Mariana Campeanu.
Ministerul Transporturilor - Ovidiu Silaghi Ministerul Muncii - PNL Mariana Campeanu. Ministerul Mediului - Rovana Plumb. Ministerul Comunicatiilor - Dan Nica.
UPDATE 22:45 Basescu a schimbat cateva cuvinte razand cu ministrii Agriculturii, Daniel Constantin, Muncii, Mariana Campeanu, si Transporturilor, Ovidiu Silaghi.
Ilie Sarbu este casatorit cu Mariana Sarbu cu care are o fata, Daciana, si ea om politic si membru PSD, europarlamentar.
Colega sa de partid si de Guvern Mariana Campeanu va candida pentru inca un mandat de deputat in acelasi colegiu electoral din judetul Hunedoara, pe care l-a castigat la alegerile partiale din 2010.
Astfel, conform descrierii senatorului, Mugur Mitrana (23 August), Florin Onescu (Lipnita), Niculae Dragomir (Ostrov) si Gheorghe Manta (Chirnogeni) sunt printre cei mai buni colaboratori ai parlamentarului in acest mandat, iar despre Mariana Mircea, fost primar al orasului Cernavoda, spune ca a pierdut alegerile din cauza ca a fost "ingamfata si nu a iesit in strada sa discute cu oamenii".
In tara candideaza si 12 actuali ministri, respectiv Puiu Hasotti, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Mircea Dusa, Mariana Campeanu, Dan Nica, Eduard Hellvig, Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi, Mihai Voicu, Dan Sova, Radu Stroe, dar si o serie de parlamentari.
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
In timpul dezbaterilor din plenul Senatului, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca valoarea punctului de pensie ar fi trebuit sa fie de aproximativ 850 lei, insa, ‘‘legea nu s-a respectat‘‘.
Mariana Rarinca e o victima. Sunt un om politic, sunt un luptator si cred ca am datoria ca sa lupt pentr ceea ce cred ca e drept si corect.
- Nu ma consider o victima, Mariana Rarinca e o victima, miile de oameni care au fost pusi sa jure cu mana pe Biblie, nu sunt victima, sunt un om politic, un luptator, cred ca am datoria sa lupt pentru ce cred ca este drept si corect.
Daniela Mariana Mihalache comenteaza astfel rezultatul alegerilor pentru primaria Calarasi: - Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat.
lei, cifra ce reprezinta o majorare cu 33,8% fata de incasarile obtinute in aceeasi perioada a anului trecut, a declarat Mariana Forfolea, purtatorul de cuvant al institutiei.
Totodata, Mariana stefan, Stelian Poponet, Ciprian Onofrei si Eniko Marian, toti manageri zonali, sint acuzati de evaziune fiscala si inselaciune.
Asta ar insemna 4.450 de miliarde de lei de la buget, avand in vedere ca pentru acest an Eximbank are alocata suma de 3.450 de miliarde de lei, potrivit presedintei bancii, Mariana Diaconescu.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, Mariana Pop, ne-a declarat ca inca nu se stie nimic despre actele aditionale si ca nu a fost facuta nici o precizare in acest sens.
La manifestare au participat mai multi reprezentanti ai unor servicii specializate din cadrul DGFP Constanta, printre care Mariana Forfolea, Emil Mihailescu, Cadar Fuad, Diuliu Dan si Horia Moise.
Impozitele si taxele locale care se vor incasa in anul 2006 au suferit cateva modificari, dupa cum reiese dintr-un raport intocmit de directorul economic Mariana Cuibus.
Cristina Mariana Calangiu, director general al Spitalului de Urgenta Craiova. Cristina Calangiu sustine ca a solicitat ca in cursul saptamanii viitoare sa se faca o evaluare stricta a aparaturii medicale din unitatea sanitara, in eventualitatea in care va avea control de la Bucuresti.
google-analytics.com