Cautare

697 de rezultate pentru "marcut bujor oradea" (3.11 secunde)
*Hotelierii considera nejustificata cresterea taxei de sedere la 0,5% Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri dupa-masa, in Sala Traian Mosoiu din cadrul Primariei Oradea, o intalnire intre reprezentantii societatilor hoteliere si cei ai administratiei locale.
Cel mai mare mall Tiago va fi deschis in primavara 2009, la Oradea, in urma unei investitii de circa 150 de milioane de euro.
Documentatia necesara Pentru a beneficia de facilitati, solicitantii vor trebui sa depuna un dosar la camera 23 din cadrul Primariei municipiului Oradea, nu mai tarziu de ultima luna a anului in care s-a finalizat lucrarea.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, judetul Bihor.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
A MURIT SI MEDICUL REZIDENT O cursa umanitara Bucuresti - Oradea a fost implicata, luni dupa amiaza, intr-un accident aviatic in judetul Cluj, intre localitatile Huedin si Campeni.
"Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut. ... Barbatul, pentru a-si vedea copilul, se deplaseaza des la Oradea.
Conducerea Primariei Oradea in frunte cu arhitectul-sef isi pot freca palmele linistiti. ... cel din Oradea este mai nou si importat din China. ... Fata de criticile aparute ieri in presa locala, Serviciul de Imagine al Primariei Oradea a replicat, imediat, printr-un comunicat, nesemnat insa de niciun reprezentat al departamentului respectiv.
Tin sa precizez ca sefii sectiilor de la spitalele clinice sunt profesori universitari, iar numirea in functie se face de Senatul Universitatii din Oradea si nu de MSP.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
S-au dezlantuit norii in Oradea si Cluj-Napoca, in timp ce canicula cuprindea restul tarii. ... In Oradea, acoperisul unei cladiri a fost smuls de rafale.
O soferita de 81 de ani din Oradea a ajuns vedeta pe TikTok, dupa ce unul dintre nepotii sai a publicat un videoclip online, in care se vede cum femeia conduce pe centura din oras.
Colegiul 5 pentru Camera Deputatillor (75.110 persoane) are in componenta orasele Targu Bujor si Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Baleni, Baneasa, Beresti Meria, Cavadinesti, Corni, Cuca, Fartanesti, Foltesti, Frumusita, Jorasti, Mastacani, Oancea, Radesti, Rediu, Scanteiesti, Smulti, Suceveni, Valea Marului, Varlezi si Vladesti.
• 12 oct 2009 - Ministrul moldovean al Educatiei, Leonid Bujor, anunta ca un proiect de acord in domeniul invatamantului intre Republica Moldova si Romania va fi elaborat si propus pentru semnare pana la sfarsitul lunii ianuarie.
Astfel, in fotografii se regasesc Titel Petrescu, Constantin Dobrogeanu-Gherea, Gheorghe Bujor si Alexandru Nicolau.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
Gabriela nu era prietena, pe atunci, numai cu mine, ci si cu Doina Bujor, George Arion, Dorel Cristea si multi altii.
In ceea ce priveste apartenta politica a primarilor celor 26 de localitati situatia sta in felul urmator: Primarul orasului Beresti, Octavian Dica, este membru al PC. Primarul orasului Tg. Bujor, Stefan Arfire, este membru PSD.
Presedintele Biroului Electoral este Ilie Galaon, de la Judecatoria Tg. Bujor, ca loctiitor fiind aleasa Daniela Munteanu, jurist la Prefectura Galati.
Astfel, proiectele obtinute in anul 2006 si prezentate de Marcela Sighinas sint “Statia de compostare a deseurilor din Tirgu-Bujor”;
google-analytics.com