Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (3.13 secunde)
Comandorul in rezerva Marcel Smoleanu se afla atunci la mansa primului elicopter. ... Dupa ce a vorbit si cu Marcel Smoleanu, conducatorul de zbor a dispus aterizarea elicopterelor.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani). ... In bine", a declarat Marcel Toader, in exclusivitate pentru Libertatea.
Spectacolul incepea cu Fara Cuvinte, piesa la care Marcel avea o partitura de pian. In cea de-a doua zi, Marcel era in sala, la mixer, facand niste reglaje. ... Marcel a raspuns in stilul caracteristic:
La Art Safari, artistii Marcel Thiele si Nicoleta Jutka expun lucrarile lor intr-una dintre salile in care au fost inchisi pe vremuri dizidentii politici. ... Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani.
Liderii Coalitiei au purtat negocieri marti pentru noul Guvern Ciolacu. PNL si PSD si-au anuntat ministerele, insa presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca negocierile cu PNL pentru ministerele din Guvernul Ciolacu au esuat, nereusind sa ajunga la un consens.
Ar fi simultan aruncat in malaxorul #PROPAGANDEI Noii Securitati, iar toate strigatele democratilor diezului ar trece instantaneu de la MU.E Dragnea la MU.E Firea / Stanescu / Tutuianu / Badalau / Tudose / Grindeanu / Ciolacu /Negoita , la fel cum s-a trecut de la PUIE MONTA la MU.E DRAGNEA (spus direct, fara fineturi, ca doar baietii ne-au anuntat ca au trecut la NEXT LEVEL).
Marcel Ciolacu a facut primele declaratii dupa startul consultarilor dintre PNL, PSD, UDMR si minoritatile nationale pe tema formarii unei majoritati parlamentare care sa duca la investirea unui nou guvern.
Marcel Ciolacu a declarat, in aceasta dimineata, ca nu respinge varianta ca Alexandru Rafila sa fie propunerea pentru premier, asa cum a auzit de la Florin Citu.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor in aceasta iarna pentru a se putea intretine si a-si achita facturile.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca ii ureaza succes liderului PNL, Florin Citu, care a spus ca ar putea renunta la guvernul cu social-democratii "in momentul in care vad cel mai mic derapaj in ceea ce priveste stabilitatea economica, statul de drept".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la sediul de partid, ca in bugetul de stat pe 2022 "nu va exista dubla taxare" si "daca mai apare o taxa, inseamna ca inlocuiesti alta taxa".
Intrebat, luni, ce il recomanda pentru aceasta functie, presedintele PSD Marcel Ciolacu a spus ca "a contat foarte mult ca este unul dintre fostii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare".
Marcel Ciolacu: E tarziu sa mai venim cu legea Green Pass-ului la locul de munca. Franta reintroduce munca la distanta obligatorie.
Rares Bogdan i-a criticat pe ministrii PNL, spune presedintele PSD, Marcel Ciolacu.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii transmite liderului PNL Florin Citu ca o eventuala destramare a coalitiei de guvernare va duce la alegeri anticipate.
Adrian Caciu explica faptul ca amanarea ratelor nu ar fi tocmai de dorit, in timp ce Marcel Ciolacu anunta ca decizia e luata si aceasta facilitate va fi acordata.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca Romania nu va avea indicatorii necesari pentru aderarea in zona euro, iar prioritatea tarii noastre in acest moment este Spatiul Schengen si OECD.
"Sa vii cu astfel de provocari mi se pare de netolerat", spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, intrebat fiind, marti, cum comenteaza incidentul in care hocheistii Romaniei au cantat imnul secuiesc la finalul unui meci cu Ungaria.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta o "redimensionare" a impozitelor, "dar asta nu inseamna ca marim taxele". El pledeaza in continuare pentru introducerea impozitului progresiv:
Presedintele PSD Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vrea sa discute in coalitie despre schimbarea sistemului fiscal si a cotei unice la TVA, argumentand ca exista o diferentiere deja in perceperea taxei.
google-analytics.com