Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (3.50 secunde)
Anuntul asteptat de milioane de romani: salariile si pensiile nu scad, taxele nu se majoreaza, promite Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a discutat astazi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. A fost prezentat ti stadiul privitor la cererea de plata numarul doi din PNRR Un alt subiect discutat a fost legat de masurile privitoare la reducerea inflatiei
Premierul Marcel Ciolacu a reactionat printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ce guvernatorul prorus al regiunii Herson a amenintat ca rusii vor arunca in aer podul Galati-Giurgiulesti care face legatura dintre Romania si Moldova spunand ca astfel de declaratii care vizeaza Romania, aliat al NATO, sunt inacceptabile.
In sedinta de Guvern de vineri, 30 iunie, premierul Marcel Ciolacu a anuntat masurile pe care le vor lua ministrii cabinetului sau in ceea ce priveste problemele din ultima vreme.
Premierul Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla cu taxele romanilor in perioada urmatoare, dar si cu facilitatile fiscale pentru anumite categorii de angajati.
Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea, a fost chemata de premierul Marcel Ciolacu la Guvern pentru a-i cere demisia ca urmare a scandalului "azilelor groazei", au declarat surse guvernamentale pentru Digi24.ro.
Premierul Marcel Ciolacu si omologul sau bulgar au discutat la Bucuresti despre accelerarea proiectului celui de-al doilea pod peste Dunare, care va face legatura intre Giurgiu si Ruse.
Marcel Ciolacu cere interventie de urgenta la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice din judetul Mures. ... Marcel Ciolacu spune ca va monitoriza indeaproape evolutia evenimentelor pentru a se asigura ca victimele vor primi un tratament adecvat.
Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa cu ministrul Finantelor Marcel Bolos, ca Guvernul a pregatit peste 50 de masuri pentru reducerea cheltuielilor in sistemul bugetar.
Marcel Ciolacu intervine si promite ca salariile a milioane de romani vor fi platite astazi.
Social-democratii vor ca Marcel Ciolacu sa candideze la Presedintia Romaniei in 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD si fost premier al Romaniei.
De asemenea, o alta majorare, mai consistenta, ar urma sa fie primita de angajatii din Educatie in 2025. Anunturile au fost facute de liderii de sindicat la finalul unei inta lniri, la Guvern, cu prim-ministrul Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Dodu, secretarul de stat care i-a respins in iunie cererea de a fi declarat luptator cu rol determinant in Revolutia din decembrie 1989.
Declaratia vine chiar inainte de negocierile de maine, dintre retaileri pe de o parte, si premierul Marcel Ciolacu si ministrul Agriculturii, Florin Barbu, de cealalta parte.
Eu sunt presedintele partidului si sustin toate candidaturile colegilor mei din tara in egala masura. N-o sustin mai mult pe Gabriela Firea decat pe Toma Constantin la Buzau", a declarat Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu a inceput, miercuri, o vizita importanta la Roma. Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican.
Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca daca PNL iese de la guvernare va merge la presedintele Klaus Iohannis sa-si depuna mandatul.
Premierul Marcel Ciolacu vrea metroul bucurestean in subordinea Primariei Capitalei. Declaratia a fost facuta in contextul anuntului unui proiect de modernizare de 1 miliard de lei a magistralei de metrou Berceni - Pipera.
Prima a venit de la o poveste spusa de Jesse Marcel Jr., fiul ofiterului de informatii de la Roswell Army Air Base, primul care a istorisit detaliile prabusirii OZN din iulie 1947.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
google-analytics.com