Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (2.88 secunde)
Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Florin Citu si Marcel Ciolacu, s-au prins intr-o hora mare cu parlamentarii din Romania si Republica Moldova, dupa ce au semnat declaratia comuna a celor doua Legislative, in care se reitereaza "sprijinul neconditionat" pentru tara vecina.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineata la sediul de partid ca vrea modificarea Codului Fiscal iar companiile care au avut "venituri exceptionale" de pe urma pandemiei si a crizelor de energie si carburanti sa depuna "un efort".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti va avea loc o intalnire a liderilor coalitiei de guvernare in care se va discuta in primul rand despre preturile la energie.
Liderul PSD spune ca presurile de vanzare au crescut nejustificat pentru ca cei care au cumparat vand acum la preturi exorbitante. Ciolacu a mai spus ca masurile privind zona de energie trebuie adoptate de Guvern pana pe 1 septembrie.
Presedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a respins, luni, la Digi24 atacurile lansate de Marcel Ciolacu pe tema energiei. Ea a spus ca PNL este interesat de asigurarea stabilitatii coalitiei si guvernarii si, respectiv, de gasirea de solutii.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu si-a motivat abtinerea la votul de la motiunea simpla impotriva ministrului PNL Virgil Popescu spunand ca "a fost un vot de principiu" si ca "niciun ministru nu are un cec in alb".
Dupa ce PSD a propus majorarea pensiilor cu 10%, presedintele PSD Marcel Ciolacu face un pas inapoi si spune ca el nu a inaintat niciun procent.
Intrebat daca este adevarat ca premierul Nicolae Ciuca i-ar fi cerut, in sedinta de luni a Coalitiei, sa renunte la promisiunile de cresteri de salarii si pensii, Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca "cine transmite astfel de stiri pe surse ingreuneaza activitatea Coalitiei, nu o usureaza".
Liderul social democrat-Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca nu se va mari nicio taxa in Romania in 2023 si ca el nu a auzit de asa ceva.
Premierul Nicolae Ciuca si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, au mers la fabrica de vehicule blindate IVECO de la Petresti fara noul ministru al apararii, Angel Tilvar.
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, s-a declarat convins ca actuala coalitie va gasi resurse pentru a micsora impozitarea muncii, fiind deduse din venituri platile pentru scolarizare, crese si spitale.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Bruxelles, ca nu va exista un boicot din partea statului roman la adresa Austriei, referindu-se la declaratiile lui Marcel Ciolacu, care anuntase ca Romania isi va folosi dreptul de veto impotriva austriei care isi doreste presedintia OSCE.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, ca viitorul guvern va avea mai putine ministere si ca isi doreste oameni potriviti la locurile potrivite.
Simion si deputatii AUR au dat buzna in biroul lui Marcel Ciolacu. In lipsa lui Ciolacu, Simion s-a certat si amenintat pe holurile Parlamentului cu Alfred Simonis.
Marcel Ciolacu a mers la Chisinau in prima sa vizita externa in calitate de premier. ... Ciolacu a fost insotit si de presedintele Senatului, Nicolae Ciuca.
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a facut o gafa joi, in cursul unui discurs public, unde a spus ca "Romania trece de la fapte la vorbe".
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca situatia din zona frontierei cu Ucraina, in Delta, este sub control si de aceea trebuie sa ne pregatim sa nu fie niciun pericol.
Premierul Marcel Ciolacu, care este si presedintele PSD, nu exclude o alianta cu PNL la alegerile de anul viitor, dar a tinut sa precizeze ca, momentan, sunt doar discutii, nu decizii.
Premierul Marcel Ciolacu a spus ca adaposturile din Delta sunt necesare pentru ca lumea sa fie in siguranta: "Nu exista adaposturi in zona aceea.
Austria continua sa refuze aderarea Romaniei la spatiul Schengen Ciolacu vrea despagubiri de la Austria care nu ne vrea in Schengen Marcel Ciolacu vrea sa duca Austria la Curtea Europeana de Justitie
google-analytics.com