Cautare

524 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (8.53 secunde)
Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa sublinieze ca desi au existat si alte majoritati in Romania, facand indirect trimitere catre PNL si USR, la toate proiectele majore a fost nevoie ca PSD sa intervina si sa "rezolve problema".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenintat cu remanieri, miercuri, in cazul ministrilor care nu isi reorganizeaza cheltuielile.
Marcel Ciolacu, declaratii de ultima ora. Coalitia vrea sa schimbe codul fiscal. Ce decizii vor fi luate
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a pledat, marti, pentru intarirea si dezvoltarea infrastructurii critice si a sectoarelor esentiale: "Mai mult ca oricand, cu un razboi langa granite si dupa o pandemie cu efecte multiple, realizam nevoia unei functionalitati eficiente a acestora, fara sincope".
Coalitia de guvernare se gandeste la plafonarea preturilor la pompa, pentru ca avem preturi speculative, a spus, luni, presedintele PSD, Marcel Ciolacu.
Mai precis, Marcel Ciolacu si Florin Citu au fost protagonistii schimbului de replici, generat de situatia fiscala din Romania si de pretul carburantilor.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca sunt cautate solutii pentru urgentarea sistemului de irigatii: o solutie ar putea veni prin renegocierea PNRR, dar si fondurile de la bugetul de stat.
Marcel Ciolacu spune ca romanii au trait astfel de vremuri, in comunism, si ca nu le poate cere din nou sa stinga becurile.
Marcel Ciolacu insista pe renegocierea PNRR. Productia de grau este dubla fata de necesarul de consum al Romaniei. Romania a primit pana acum 3,9 mld.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri, ca PSD nu vrea ca pensiile mari sa fie majorate cu acelasi procent ca cele mici.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit, astazi, despre noua ordonanta de urgenta din energie: "Ma astept sa avem scaderi de preturi in zona produselor alimentare."
Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a ajuns la Parlament, unde a fost primit de catre presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu, liderul celui mai mare partid de la guvernare si posibil viitorul premier din mai, insista ca ar fi buna o taxare a marilor companii la cifra de afaceri, si nu la profit.
Sunt oameni care mentin acest ritm, oameni care nu rezista la acest ritm. E ceva normal;, a declarat Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu spune, despre situatia canalului Bastroe, ca, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, nu a fost informat "nici de MAE, nici de nimeni altcineva":
Marcel Ciolacu il sustine neconditionat pe Grindeanu in demersul privind Canalul Bastroe. Conventiile Internationale trebuie respectate indiferent de situatii, afirma Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu nu exclude o candidatura in tandem cu Nicolae Ciuca pentru functiile de premier si presedinte la alegerile din 2024.
Mai sunt aproximativ doua luni pana cand ar trebui sa aiba loc rotativa guvernamentala, iar partidele din coalitie fac deja planuri pentru noul cabinet condus de Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca nu a fost informat cu privire la amendamentul din proiectul de modificare a Codurilor Penale care prevedea instalarea unui prag de 250.000 de lei pentru infractiunea de abuz in serviciu.
google-analytics.com