Cautare

527 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (3.25 secunde)
"Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, intrebat despre rationalizarea produselor de baza in cazul plafonarii preturilor ca i "se pare normal". ... Ulterior, Ciolacu a revenit asupra declaratiei si a spus ca nu este vorba despre o "rationalizare", ci despre o "limitare".
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca in PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dincu, dupa ce in presa au aparut informatii despre acest subiect.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac colegii de coalitie liberali, pe care ii acuza ca ar fi creat o strategie prin care sa dea vina pe PSD si ANRE pentru criza din energie si sa "inceapa un atac" la adresa sa si a unor ministri social-democrati.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca negocierile cu PNL pentru formarea noului guvern nu pot fi facute altfel decat conform ponderilor parlamentare.
Marcel Ciolacu: "Haideti sa ne intoarcem la prioritatile romanilor" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca dupa intalnirile cu liderii PNL si UDMR, social democratii au propus un program de guvernare pe termen mediu si lung.
Marcel Ciolacu spune ca soarta pensiilor va fi decisa in zilele urmatoare, iar negocierile vor continua cu PNL, tocmai pentru ca au ramas foarte multe nediscutate, cum ar fi ce se intampla cu justitia si finantele.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca PNL nu a luat inca o decizie de sustinere a formulei de a ocupa, prin rotatie, functia de premier.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca exclude posibilitatea ca Nicolae Ciuca sa fie premier pentru urmatorii trei ani si ca asteapta decizia PNL de a accepta rotatia premierilor celor doua partide la guvernare.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca social-democratii se intalnesc azi in Consiliul Politic National pentru a vota propunerea de premier care va prelua mandatul in prima parte a rotatiei sefilor din Executiv, scenariu agreat cu cei de la PNL.
PSD vrea premier prin rotatie, insa Marcel Ciolacu exclude ca Florin Citu sa conduca viitorul Executiv. Mai mult, nici varianta cu Nicolae Ciuca premier nu e vazuta cu ochi buni de social democrati.
Florin Citu a declarat, in aceasta dimineata, ca i se pare bizar argumentul lui Marcel Ciolacu potrivit caruia social-democratii nu ar accepta numele Florin Citu pentru propunerea de premier doar pentru ca au initiat o motiune de cenzura in urma careia guvernul condus de acesta a picat.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Marcel Ciolacu va fi propunerea de premier pentru a conduce coalitia de guvernare pentru care se poarta negocieri de mai bine de doua saptamani.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD a precizat ca in urma negocierilor toti presedintii care reprezinta coalitia sunt de acord ca saptamana viitoare, Romania va avea un Guvern.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a spus ca este de acord cu varianta ca medicul Alexandru Rafila, parlamentar social-democrat, sa devina premier.
Marcel Ciolacu, despre Nicolae Ciuca prim-ministru: PSD are o propunere de premier
Marcel Ciolacu: "Nu am mandat pentru un Guvern PSD cu PNL, fara UDMR" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com