Cautare

1442 de rezultate pentru "marc stefan" (2.79 secunde)
Dupa ce a trecut pe la Focsani si Tulcea, Marc Tarabella, membru in Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Parlamentului Europei in grupul parlamentar socialist, a venit in judetul nostru pentru a vedea cum se descurca alesii locali mioritici dupa aderarea tarii la Uniunea Europeana.
Se pare ca este singura modalitate in care Ioan Oltean ar mai putea sa adune voturi fiindca, altfel, nu vad cine ar mai putea vota gasca banditilor si tradatorilor condusa de Oltean, la care s-au alaturat Ioan Botis (ex-PSD - n.r) si Vasile Marc (ex-PSD-n.r.)", a declarat Emil Radu Moldovan.
Jean-Marc Ayrault, un apropiat al presedintelui francez Francois Hollande, a preluat astazi oficial functia de premier, informeaza NewsIn. ... Jean-Marc Ayrault, fost lider al deputatilor socialisti din Adunarea Nationala, a inceput imediat sa lucreze la componenta cabinetului sau si urmeaza sa isi anunte ministrii pana la sfarsitul zilei.
Primul ministru roman primit de Francois Hollande si Jean-Marc Ayrault Premierul roman Victor Ponta a fost primit joi de presedintele Francois Hollande si de primul ministru, Jean-Marc Ayrault, cu care a fost semnat un "program de lucru interguvernamental" franco-roman ce acopera perioada 2013-2018, informeaza France Presse.
Pentru a da mai multa consistenta acordului decat avea pana acum, foaia de parcurs, rebotezata "program de lucru interguvernamental", semnata joi la Paris de premierii francez si roman, Jean-Marc Ayrault, respectiv Victor Ponta, prevede "pe perioada 2013-2018 cooperare crescuta in gestionarea fondurilor europene, in problema incluziunii romilor, in domeniul sanatatii, in chestiuni de aparare si evident se va conlucra la relansarea cresterii economice, pentru a crea locuri de munca".
Omul zilei - Philippe Gustin In weekend organizeaza Sarbatoarea tarii sale in Romania, iar zilele acestea insoteste delegatia premierului francez Jean-Marc Ayrault, aflata in Romania in vizita oficiala.
Alaturi de ABERCROMBIE, pe scena Salii Radio vor mai urca Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) si Joey Baron (baterie).
Marc Camoletti Regie: ... Marc Camoletti Regie: Serban Puiu Distributie: Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa
Animatia a obținut o nominalizare la Globurile de Aur pentru Cea mai buna coloana sonora - melodia The Star, interpretata de Mariah Carey, care a si compus-o, impreuna cu Marc Shaiman, special pentru aceasta productie:
Animatia a obținut o nominalizare la Globurile de Aur pentru Cea mai buna coloana sonora - melodia The Star, interpretata de Mariah Carey, care a si compus-o, impreuna cu Marc Shaiman, special pentru aceasta productie:
Dar zeul chitarei a fost Marc Rizzo, care l-a pus in umbra si pe respectatul Alexi Laiho. ... Marc Rizzo a fost vedeta Soulfly pentru mine, iar Cavalera pare a fi imbatranit prea mult prea devreme pentru a livra energia necesara unui concert de gen.
Distinctia i-a fost oferita de catre reprezentantul Guvernului Francez, Jean-Marc Todeschini, Secretar de Stat (cu rang de Ministru delegat pentru Veterani si Memorie), in prezenta Excelentei Sale, Francois Saint-Paul, Ambasadorul Frantei in Romania.
La conferinta, vedeta a fost insotita de fiul ei de opt ani si jumatate, Marc, care a interactionat si el cu publicul. ... Am avut senzatia ca am plecat intr-un concediu all-inclusive impreuna cu sotul si ne-am intors acasa trei, iar Marc ne astepta.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Stefan Stanciu, Mata Hari Liberalul Mircea Cristea a explicat ca vinovat pentru cele intimplate in consiliul Judetiului, alaturi de PC, este si democratul Stefan Stanciu, director al Muzeului de Istorie si fost membru PSD pina acum citeva luni.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Atunci, Seuleanu l-a mandatat pe Stefan Mihai sa dea Asociatia in judecata, lucru care s-a si intamplat in 2004.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Dupa ce a reusit sa pacaleasca peste o suta de persoane, Stefan Adrian, in varsta de 35 de ani, s-a facut nevazut.
google-analytics.com