Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (5.13 secunde)
Enervata ca intarzie fie-sa, mama Mariei iese in prispa casei si striga: ... - Bine, mama, stai ca-l mai las o data si vin.
Emotiile au fost cu atat mai mari cu cat mama mea a fost acolo, langa mine, si m-a sustinut.
"Mi-a adus supa de la mama ei" (Autor:
Elena Basescu a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, tot pe 1 septembrie, o fetita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in prezent atat mama, cat si copilul fiind in stare buna, potrivit unui comunicat al Spitalului Universitar.
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
A primit colindatori romani, imbracati in haine traditionale, iar Revelionul l-a petrecut exact cum si-a dorit cu mama, fratele si cumnata ei.
O puteti gasi in aceasta perioada, pana vineri, 10 aprilie, la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, organizat cu ocazia sarbatorilor pascale, alaturi de mama ei, Angela Avram, care creeaza bijuterii inedite.
Rita Wilson, mama a doi copii, trebuie sa revina pe platourile de la Broadway in piesa Fish in the Dark, jucata si condusa de actorul Larry David.
E Basescu mama lui Tatulici de i-a patruns atat de adanc in biografie? ... Pai, ma, io sunt scriitor, sa vedeti voi adevar cand l-oi scrie eu, ce caca-mama de tatuliciste.
Pentru ca stie care sunt problemele cu care se confrunta zilnic viitoarele mamici si va fi mama unui nou suflet frumos pentru a treia oara, Roxana Gabor - Iliescu, jurnalista, om de televiziune si graviduta in luna a saptea, va impartasi si sprijini viitoarele mamici astfel incat cele noua luni de sarcina, dar si primele luni ale maternitatii sa fie un vis frumos si implinit.
Ne lamureste chiar mama artistei, Cati! ... Doar cand era la scoala i s-a spus Silvia Claudia, prin clasa I-a si a II-a, dar nu ii placea, apoi toata lumea i-a spus Carmen”, a dezvaluit Cati, mama lui Carmen si sotia lui Adi Minune.
De asemenea, nu am crezut ca este potrivit acest titlu pentru ca m-am gandit ca este ca si cum mama ta ti-ar da un premiu, ca si cum mama ta ti-ar da o medalie.
Sotia lui e mama mea. ... Dupa savarsirea tatalui ei, mama ei impreuna cu ea au parasit Alexandria, tara cea straina, si manate de dor s-au dus sa locuiasca in Roma, patria lor.
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa Cum ne noi si care a interpretat si Da, mama, piesa compusa de cei de la Carla's Dreams si Loredana Groza pentru Lumea ta, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a O fata singura in noapte.
- Consideri ca esti o mama exigenta sau permisiva? - Am fost multa vreme o mama foarte exigenta, astfel incat acum imi ingadui sa fiu permisiva.
S-a nascut la 9 martie 1973, in Bucuresti, intr-o familie de intelectuali, cu tatal inginer proiectant si mama economista, ambii pasionati de pictura si muzica, si-a copilarit intr-o casa superba, cu peretii zugraviti in stilul picturii lui Miro sau a lui Kandinski, cu vitraliile de la geam facute de mama sa si cu mozaicuri colorate pe holuri.
Daca cineva ar apela, ar raspunde mama cantaretei. ... Il foloseste mama mea. Ea va raspunde mereu la acel numar de telefon.
Baietelul lor s-a nascut azi noapte la o clinica privata din Capitala. Sunt extraordinar de fericit, radiez de bucurie si la fel si mama, bine, mama mai mult decat mine.
Piesa Ramai cu Bine este o piesa inspirata din realitatea cotidiana, dar tin sa precizez ca nu este inspirata din viata mea, caci nu am avut probleme cu nicio mama. ... Putea fi fiica-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mama, se numeste ma-ta, declara Delia.
Sexy, SEXY MAMA! ... Printre acestea se regaseste si Ashely Graham, unul dintre cele mai cunoscute modele plus size din lume, care se mandreste cu formele sale proeminente si nu se sfieste sa-si etaleze mandra corpul, daruit cu atata generozitate de mama natura.
google-analytics.com