Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.05 secunde)
OK, hai ca n-ai nevoie abonament la telefon, merge si cartela de 5 euro, hai ca nu-ti trebuie net gigabit, treci la abonament de 5 euro (desi astea-s la pachet, de regula, cu cablu TV), hai ca te culci cu gainile si speli la masina o singura data pe luna, mai scazi de-acolo, mai trimite mama un pachet, mai treci pe la mama si mai mananci, dar cat poti salva din banii aia?
Nu ai fost pentru el un tata obisnuit sau o mama obisnuita, ci ai fost un parinte care i-a dat viata, libertate, unicitate. ... Daca poti construi o punte pentru relatia dintre tine si mama ta, deodata vei simti ca ai construit o punte intre tine si tot pamantul.
Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretele de gratiere a doua batrane, mama si fiica, in varsta de 86 si respectiv 66 de ani, inchise la Penitenciarul din Vaslui pentru o luna de detentie, deoarece nu au platit amenda penala la care fusesera condamnate.
Va redam mai jos o discutie purtata pe 19 aprilie intre Ion Berbecaru si primarul Negret, interceptata de anchetatori, despre care procurorii DNA sustin ca este suficient de concludenta pentru a dovedi faptul ca primarul din Bailesti a primit 15 milioane de lei vechi drept spaga prin intermediul lui Berbecaru si ca ar fi solicitat in plus si o masina de lemne, pe care sa le duca "la mama":
Mama, sef de campanie Mitica Dudau, inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Galati si membru PD, il acuza pe candidatul PSD la functia de primar al comunei Firtanesti, Adrian Filote, ca si-a facut campanie electorala cu ajutorul mamei.
Proiectele ii indeamna pe primari sa faca PUG-uri Alte cinci localitati desprinse in 2004 din comune-mama, Carna, Cotofenii din Fata, Rojiste, Intorsura si Catane, si-au comandat PUG-uri si asteapta in prezent unda verde din partea consiliilor locale pentru a le putea folosi.
Tatal de numai 13 ani a povestit pentru The Sun, ca el si Chantelle, mama fetitei, s-au speriat cand au aflat ca vor avea un copil. ... Mi-a fost teama ca voi avea necazuri cu mama”, a declarat Alfie.
"Eu l-as invita pe domnul Basescu sa vina la mama sotiei acasa, este machedoanca, face niste placinte machedonesti exceptional de bune.
000 de euro de la vrajitoarea Mama Sidonia pentru a-i scoate familia de dupa gratii.
Mama si cu maica-sa sunt surori. ... Tatal sau era in Armata, la tancuri, iar doamna Basescu, mama, era croitoreasa, lucra la un atelier, tin minte.
Udrea a spus ce ar trebui sa conteze in primul rand, a gasit solutii si, printre doua vorbe despre Bucuresti, a spus si ce ar face ea daca ar fi mama.
117/2010 care prevede ca firmele din alte judete care au sedii secundare deschise in Dolj platesc impozitele la organele fiscale din zona unde isi au sediile principale (societatile-mama) a bagat "in priza"
E mama mea care organizeaza in fiecare an o masa la care sunt prezenti sora mea cu familia si familia mea. ... Deputatul UDMR a spus ca va manca miel si drob pregatite de mama sa si doar va gusta din prajituri, pentru ca nu este "prea subtire".
Basescu si Boc merg la Mama Omida Basescu, dupa indelungi discutii cu Boc despre economia subreda a tarii, se hotaraste sa-i faca o vizita Mamei Omida.
Te scuipa, iti zice ceva de mama sau iti arunca whisky-ul din pahar in plina fata. Traian Basescu atunci cind e enervat de ceva ti-o intoarce in doua fractiuni de secunda cu o injuratura de mama si nu pierde trei minute pentru a sopti un surazator "no comment".
"Dupa ce ca-s vai mama lor rablele de autobuze si circula dupa un program doar de cei de la RAT stiut, asta ar mai lipsi - pensionari plecati la plimbare cand trebuie sa pleci sau sa te intorci de la serviciu", crede Dan Onescu.
"Dupa ce ca-s vai mama lor rablele de autobuze si circula dupa un program doar de cei de la RAT stiut, asta ar mai lipsi - pensionari plecati la plimbare cand trebuie sa pleci sau sa te intorci de la serviciu", crede Dan Onescu.
"Cu care dintre ele esti mama" il intreaba o doamna, mai in varsta. ... "Nu poti mama, cu amandoua, nu poti" conchide femeia afectata.
Mama tuturor bataliilor apud Basescu Traian Basescu se plictiseste la Cotroceni. ... Ca si Saddam Hussein, Basescu va da mama tuturor bataliilor!
Fostul ministru al Tineretului ar fi ales sa candideze pe listele PPDD in urma sfatului pe care l-ar fi primit de la mama sa. ... Pentru ca mama ei era o otevista convinsa si i-a spus:
google-analytics.com