Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (6.85 secunde)
Micii comercianti care si-au deschis magazine între blocuri au pierdut majoritatea clientilor, care au migrat la multimea de supermarketuri si hipermarketuri care a aparut în Banie. ... Alti craioveni au realizat ca produsele sunt mai scumpe în marile magazine.
Reprezentantii furnizorilor si cei ai marilor lanturi de magazine au semnat azi Codul de bune practici pentru comertul cu produse agroalimentare, un protocol care ar putea reduce preturile din magazine pe termen mediu sau lung.
Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ? ... Ce inseamna magazine "pop-up"? ... "Magazinele pop-up sunt magazine care se deschid pe o perioada limitata, de la o zi pana la 30 de zile, de catre retaileri sau non-retaileri.
BRD nu va lucra cu publicul in 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie cu exceptia unitatilor din marile magazine, care vor avea un program special.
In urma cu doua luni, compania informa ca anul acesta va deschide cinci noi magazine in Romania, printre care si cel din Craiova, amplasat in interiorul Electroputere Parc. Tot atunci, oficialii H&M informau ca fiecare magazine va avea cate 20-25 de angajați.
Cu peste 1.700 de magazine in toata Europa, retailerul german a deschis in Romania, in decursul a 5 ani de la lansare, 57 de magazine. ... "Pana la sfarsitul anului financiar 2012/2013, 150 de noi magazine Takko Fashion vor fi deschise in Europa.
Suprafata totala a spatiului este de 6.400 mp, din care jumatate este portionata pentru 133 de magazine. "Pana in prezent s-au deschis 35-40 de magazine, iar suprafata complexului e mare. Pe masura ce avem cereri de inchiriere se amenajeaza spatiile pentru magazine.
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. ... Despre Carrefour Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Spre sfarsitul anului, Casa Rusu va mai deschide doua magazine proprii care vor fi amplasate in centre comerciale importante din Bucuresti, Cora Alexandriei si Carrefour Colentina.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
Tot astazi s-au mai inaugurat doua magazine PROFI la Negresti-Oas si Turceni.
Planul PROFI de afaceri pentru urmatorii trei ani, in egala masura optimist si realist, prevede un ritm de deschideri de cel putin 100 de magazine anual”, a declarat Dumitru Dragomir, directorul financiar al PROFI Rom Food.
6 magazine PROFI inaugurate intr-o singura zi PROFI incheie luna august stabilind un record in retailul romanesc: inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava.
PROFI continua sa se extinda in ritmul planificat si deschide astazi sase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Calmatuiu de Sus, Bals si Techirghiol, ajungand la sfarsitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurari, dintre care noua in format Loco si cate trei magazine in formatele Standard si City.
In luna august, PROFI a deschis in total 16 magazine, dintre care cinci in format City, sapte in format Loco si patru in format Standard. ... Tot astazi, au fost inaugurate in localitatea Brasov doua magazine PROFI City.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format. Totodata, au fost deschise alte trei magazine, cate unul in localitatile:
Evenimentul are loc la Camera de Comert si Industrie Bucuresti si are ca scop medierea unei intalniri intre furnizorii de solutii de e-Commerce, administratorii si viitorii proprietari de magazine virtuale, agentiile de web-design, online advertisers si presa, in vederea obtinerii unui dialog constructiv pe marginea dezvoltarii unui business pe Internet.
Carrefour Romania lanseaza joi, 15 mai, noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. ... Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 in Europa.
Successful Magazine Women este o conceptie internationala, o revista destinata succesului, feminitatii si elegantei, prin care este adusa in atentia cititorilor cariera personalitatilor feminine din intreaga lume si stilul lor de viata, cu alte cuvinte succesul din toate domeniile.
google-analytics.com