Cautare

525 de rezultate pentru "madalin tanase baicoi" (3.07 secunde)
Cel care ii va lua locul demisionarului Catalin Filisan este, conform listei, Cristian Tanase, numai ca am auzit ca vor sa il dea afara din partid. Asta, ca sa-i faca loc urmatorului din lista, pentru ca Tanase nu a prea contribuit financiar in campanie", a mai comentat Danut Moisoiu.
La conducerea Directiei Judetene de Statistica a fost nominalizata Mariana Tanase, care a condus institutia si inainte de aparitia ordonantei privind deconcentratele, iar secretarul biroului permanent local al PD-L, Sabin Petrisor Giurgiu, a fost nominalizat pentru a coordona activitatea Agentiei Judetene pentru Conservarea Energiei.
Caderea Guvernului Boc reprezinta a doua infrangere a presedintelui Traian Basescu, prima fiind momentul suspendarii sefului statului, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
Declaratiile presedintelui Traian Basescu, referitoare la scutul anti-racheta dorit de americani, sunt fabulatii deoarece, in urma cu numai cateva zile, presedintele Barack Obama a anuntat, public, ca nu exista bani pentru un astfel de proiect, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Victoria PD-L in colegiul 19 din Capitala, prin succesul lui Teo Trandafir, reprezinta un serios semn de intrebare privitor la seriozitatea si capacitatea de mobilizare a coalitiei PSD-PC-PNL, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Traian Basescu si PD-L sunt in pericolul de a avea soarta PNTCD din pricina proastei gestionari a crizei de care principal vinovat este chiar premierul Emil Boc, personaj care nu are nici cele mai mici cunostinte de economie, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase: ... 'Mult trambitata remaniere guvernamentala va fi, cel mai probabil, o reglare de conturi intre gastile din PD-L, fiecare grup dorind sa isi posteze oamenii in apropierea resurselor si sa ii decapiteze pe fidelii celorlalte grupari, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Pe site-ul www.stelian-tanase.ro puteti citi : OMAGIU REGELUI MIHAI Regele Mihai, monarhia, nu au insemnat mare lucru in copilaria mea.
Inpolitics informeaza: Stelian Tanase: ... Mircea Geoana si-a facut imaginea praf", concluzioneaza Stelian Tanase.
Blogul lui Stelian Tanase: CUM PIERDE BASESCU PUTEREA Se anunta mari si inerente schimbari. Un ex. Laura Codruta Kovessi mai are mandat pina la 1 octombrie, data la care trebuie sa plece si numit altcineva.
Blogul lui Stelian Tanase:
Blogul lui Stelian Tanase: DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Blogul lui Stelian Tanase: DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Dan Suciu:
Stelian Tanase) Basescu nu se mai poate intoarce la Cotroceni cu 7,4 milioane voturi impotriva sa. Doar daca da el o lovitura de stat, ca tot ii place sa se autovictmizeze, sa acuze niste pucisti imaginari ca au vrut sa il dea jos.
Blogul lui Stelian Tanase: BASESCU : EU II INCHID USA IN NAS! Ma asteptam ca pe caldura asta infernala Basescu, marinar de profesie, se va duce la mare sa se scalde in valuri sau sa priveasca nostalgic vechiul far din Constanta.
Tanase: ... Tanase sa poata dezvolta un atelier de creatie pentru artistii de Revista". Petru Luhan - europarlamentar: "Se descopera idei commune si idei contradictorii.
CRIZA LA LIBERALI / BY STELIAN TANASE 1.Odata cu desemnarea lui Dacian Ciolos ca premier raceala relatiei dintre Klaus Iohannis si liberali a devenit evidenta.
Reprezentantul unei mari companii producatoare de centrale termice, Gabriel Tanase, considera ca taxele de mediu ar trebui impuse in functie de clasificarea instalatiilor.
"La nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, cheltuielile totale lunare medii pe o gospodarie au fost de 1.082,69 RON", a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Pretul conservelor de legume si fructe s-ar putea majora in acest an cu 30-50%, din cauza lipsei de materii prime, ca urmare a secetei care a afectat culturile agricole, a declarat Aurel Tanase, presedintele patronatului de profil, Romconserv.
„Pâinea si produsele de franzelarie reprezinta alimente de baza în Oltenia, acestea înregistrând cel mai mare consum din tara, cu 2,318 kg (24%) mai mult decât consumul mediu national“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
google-analytics.com