Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (2.91 secunde)
Absentii si indecisii sunt in proportie de 33% si daca PNL si PD ar participa pe liste separate, PD ar conduce cu 47,5%, urmat de PNL cu 45%.
administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
El a spus ca aceasta masura este valabila numai in cazul primarilor, iar in ceea ce-i priveste pe consilierii care au parasit partidul, acestia vor trebui sa-si dea demisia si in locul lor sa intre urmatorii pe liste.
a€žVad ca domnul Rotaru s-a transformat din specialist in om politic, asa ca le recomand celor de la PNL sa-l treaca pe liste la deputati sau la Senat.
El a refuzat sa precizeze sursa acestor informatii sau nume din aceste liste, dar a spus ca aceleasi date au ajuns si la presedintele Traian Basescu.
Aproape zilnic, ziarele fac publice noi liste, iar politicieni considerati exemple de moralitate se transforma intr-o cumplita dezamagire. Ultima lista inghesuie, la gramada, colaboratori cu victime ale Securitatii, generand un talmes-balmes grotesc.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) si Federatiei Sindicale "Spiru Haret" au declarat ca nu vor inainta liste cu numele persoanelor din invatamant suspectate ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe motiv ca ceea ce se intampla acum este "o campanie exagerata, o intoxicare voita a populatiei".
La referendum s-au prezentat 1.631 de locuitori din numarul total de 3.198 inscrisi in liste, ceea ce reprezinta 54% din populatia cu drept de vot, iar din numarul celor prezenti la vot, un procent de 94% s-a pronuntat pentru infiintarea comunei Suhurlui", a explicat deputatul penelist.
Anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, posibil premier democrat, liste comune cu PNL cu paritate decisa de sondaje - acesta a fost mesajul transmis de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, la scoala de vara a tineretului democrat.
"In opinia PNG-CD, alegerile nu sunt pe deplin intelese de oameni daca acestora le este greu sa voteze sau daca votul lor nu schimba cu nimic modul in care este guvernata tara", a declarat Laura Stroe, adaugand ca pentru eficientizarea unui sistem electoral ar trebui alcatuite liste care sa cuprinda scopurile forurilor ce guverneaza Romania.
Pentru toate aceste lucruri, Basescu sustine ca este nevoie si de vointa electoratului, aratandu-se intru totul de acord si cu impunerea votului uninominal pe liste.
Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate ieri, ca ar candida la alegerile din 2008, la functia de primar al Craiovei, numai daca actualul edil-sef nu ar fi prezent pe liste.
Vom demonstra asta cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European, unde vom candida pe liste proprii si la care ne-am propus 10%".
legate de participarea pe liste comune la Parlamentul European sau la alegerile interne. Boc a confirmat ieri ca problema fuziunii a fost discutata in sedinta de luni a conducerii Aliantei D.A., dar ca nu a fost vorba despre un ultimatum dat PNL.
participarea pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European. Luati pe nepregatite, liderii democrati nu au putut da un raspuns imediat si au solicitat un termen de gandire pana la viitoarea sedinta comuna a Consiliului National de Coordonare al Aliantei.
Reprezentantul UDMR a spus ca se vor publica liste cu numele securistilor sau ale informatorilor Securitatii, intrebandu-se daca ar trebui ca tocmai "categoria cea mai de sus, care dadea ordinele, sa scape".
Ciontu nu crede in anticipate In alta ordine de idei, Corneliu Ciontu a fost de parere ca nu vor avea loc alegerile anticipate, parte din motive fiind ca multi parlamentari din actuala legislatura nu mai au garantia ca se vor regasi din nou pe liste, altii nu si-au recuperat "investitia" facuta in campanie, multi se gandesc la pensie - mai exact ca n-o vor primi daca nu-si incheie mandatul.
Compozitorii lui Ceausescu Liderul Uniunii compozitorilor nu a dezvaluit ieri liste cu compozitorii care au colaborat cu PCR, ci s-a limitat la a aduce in fata presei mai multe discuri omagiale cu muzica usoara si de a extrage dintr-o lucrare publicata in 1995 o lista cu circa 100 de cantece dedicate lui Stalin, care contineau si numele compozitorilor lor.
Desi la vot au fost prezente 2.309 persoane din totalul de 3.394 de alegatori inscrisi pe liste, numarul de voturi contabilizat de comisiile electorale este de numai 2.270.
In opinia lui Cristian Parvulescu, votul pe regiuni propus de Pro Democratia recunoaste diversitatea comunitatilor care exista intr-o tara, modalitate de vot la care se va ajunge pana la urma, dar partidele din Romania opteaza acum pentru liste nationale "din comoditate".
google-analytics.com