Cautare

61483 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deea" (8.92 secunde)
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, publica pe blog interventia sa la reuniunea de la Izmir a Forumului Economic Eurasiatic, din 12 Aprilie 2012. Vreau sa incep prin a transmite felicitarile mele organizatorilor summitului, care a ajuns la a cincisprezecea editie, un moment aniversar pe care il salutam.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Bogdan Tiberiu Iacob) De cateva zile, scena politică sta cu sufletul la gura: ... Asemenea chestiuni pot influența major toate evenimentele de pana la alegeri, numai ca lucrurile nu sunt simple:
Alegatorii din Gorj au preferat candidatii Uniunii Social-Liberale la scrutinul de duminica. Potrivit Biroului Electoral Judetean, gorjenii au iesit in numar mare la vot, judetul clasandu-se pe locul 16 la nivel national, cu 58,85% participare la vot.
"Ineficienta in absorbtia de fonduri europene" Astazi as vrea sa ma refer la o problema importanta pentru romani si pentru economia romaneasca. Romania ar putea ramane fara 19,5 miliarde de euro din fondurile europene.
Daca e decembrie si se apropie Craciunul inseamna ca e sarbatoare si la Carrefour Romania ! Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII.
Numarul bihorenilor prezenti in turul al doilea la vot a fost unul ridicat, clasand Bihorul pe locul cinci in randul judetelor tarii cu o prezenta la vot de 63,60%. Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Riscul de a confunda ciolanele pedeleului cu oasele cainelui Vasile din Modrogan (Autor :
In zilele de 13-15 aprilie a.c., Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a participat la Istanbul, la cel de-al 14-le Summit Economic - Euroasiatic organizat de Fundatia Marmara.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a transat ieri problema coruptiei din administratia publica locala si a dat asigurari ca omul pe care-l trimite PD-L in cursa pentru Primarie poate starpi acest flagel Licitatii pentru aceleasi firme, in veci...
CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.
Mult machiavelism si multe sofisme la conferinta de presa a UDMR de ieri. Dupa ce ca reprezentantii Uniunii au castigat alegerile in Bihor datorita absenteismului cronic de care sufera romanii, acestia se declara nemultumiti de prezenta electoratului la vot.
Pericol de fractura in coalitie (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Viitoarea motiune de cenzura a USL ar putea fi castigatoare. ... Guvernul Ungureanu ar deveni, astfel, cel mai scurt executiv din istoria recenta. ... Opozitia dispune oficial de 212 voturi, in timp ce, pentru adoptarea motiunii, sunt necesare 231.
Unii comercianti s-au grabit sa afiseze preturi mai mari, cu toate ca pana la accizarea suplimentara trebuie parcurse anumite etape. Marii castigatori ar fi angrosistii, care pastreaza stocurile pentru a le vinde mai scump.
De la 1 ianuarie 2007, romanii ar putea fi obligati sa cotizeze anual cu 20 de euro la bugetul companiilor de asigurari, ca sa-si incheie polita pentru locuinte. Valoarea despagubita este de doar 20.000 de euro si nu include bunurile din locuinta.
Din cand in cand, cate o campanie de PR a bancilor comerciale ne asigura ca institutiile de credit acorda o importanta deosebita clientilor si ca relatia de incredere cu acestia constituie cheia succesului business-ului lor.
Din nou!
Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate! ... Lambretta a fost vedeta si alaturi de ea, pe covorul rosu, au stralucit toti invitatii:
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
google-analytics.com