Cautare

61475 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deea" (4.97 secunde)
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Dupa ce Dinu Maxer s-a afisat cu o noua lui iubita la o zi de nastere si au aparut imaginile cu ei, gurile rele au spus ca bruneta este mult prea tanara pentru el, insa acum artistul a marturisit in exclusivitate la Antena Stars cati ani are, de fapt, noua lui partenera.
Observator de Calarasi: ... proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Oltenia este un generator constant de satisfactii atât pentru investitori, cât si pentru firmele prin care este prezenta la Bursa de Valori Bucuresti. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Mecanoenergetica Severin (MEGU), una dintre reprezentantele Mehedintiului la Bursa, este un prim exemplu.
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie: ... BRAZILIA (locul 1 Grupa A) — CHILE (locul 2 Grupa B), la Belo Horizonte (meciul 49) - 23,00:
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00:
Consiliul UE a aprobat, ieri, noile reglementari privind tarifarea in serviciul roaming, noile tarife pentru mesajele scrise si pentru transferul de date in roaming pe teritoriul statelor membre, care vor intra in vigoare la 1 iulie, potrivit datelor Consiliului UE.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari. Potrivit acestora, trecerea de la leul vechi la leul greu ar provoca o paralizare a pietei financiare.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Zeci de proiecte depuse de autoritati locale si fermieri din Oltenia în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala au fost trecute pe lista de asteptare din cauza numarului mare de cereri de finantare înregistrate la nivel national. Teama existenta în rândul autoritatilor române, dar si al oficialilor de la Bruxelles ca agricultorii, firmele care activeaza în domeniu si administratiile din mediul rural nu vor fi în stare sa cheltuiasca decât o foarte mica parte din fondurile europene destinate dezvoltarii sectorului agricol s-au dovedit neîntemeiate.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania.
Cutremur urmat de tsunami (Autor: ... tsunami-ul care l-a trimis pe Dragnea la puscarie, dupa cam atat de mult si-au dorit Iohannis si acolitii sai. Partidul de guvernamant se vede pus in felul acesta intr-o situatie care frizeaza dramatismul politic:
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Ei bine, hai sa ne imaginam ca ne aventuram in aceasta lume stralucitoare si plina de viata a cazinourilor. ... Dar, sa stii, in spatele acestui tablou idilic se ascunde mult mai mult decat se vede la prima vedere.
Complicatul sistem de vot uninominal i-a scos din sarite pe unii candidati, care au depus contestatii la Biroul Electoral Central, in speranta ca renumararea voturilor anulate i-ar putea propulsa in postura de castigatori.
Zicala "dai un ban, dar face" a inceput sa prinda si la romani. In sensul ca tot mai multi prefera sa cumpere un produs de marca decat unul ieftin si de o calitate indoielnica.
FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie. Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie. Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
google-analytics.com