Cautare

61475 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deea" (4.34 secunde)
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Pe urmatoarele locuri intre tarile cu o inflatie ridicata s-au clasat Grecia, cu 5,5%, urmata de Ungaria, cu 3,6%, potrivit datelor biroului european de statistica.
Incasarile la bugetul consolidat al statului merg tot mai greu. Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
Romania s-a clasat, in iulie, pe locul cinci intre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE) in functie de rata inflatiei anuale, care a inregistrat 9,1%, potrivit datelor publicate de Eurostat.
Vanzarile de automobile noi din Romania au scazut cu 4% in iulie fata de luna anterioara si cu 52,5% in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 82.821 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania.
Plecarea lui Mihai Pintilii la Steaua a insemnat nu numai pierderea unui jucator important pentru Pandurii Targu Jiu, ci si a liderului din teren al gorjenilor, el fiind capitanul echipei.
4 iulie - Ziua Americii. ... America este, joi, 4 iulie, in sarbatoare! Ziua Independentei este celebrata prin parade, carnavaluri, targuri si jocuri de baseball. Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
EUROPAfest Summer Edition organizat de jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, in parteneriat cu Primaria Sinaia, Castelul Peles si Hotel Mara invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica creata la Sinaia.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You!
Anunt de ultima ora de la meteorologi. Toata Romania e vizata de asta! Anunt de ultima ora de la meteorologi: Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale tarii.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare.
In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu.
Trecerea la leul greu ridica unele semne de intrebare referitoare la modul in care vor functiona bancomatele, precum si la efectuarea deconturilor. La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie.
Trecerea la leul greu ridica unele semne de intrebare referitoare la modul in care vor functiona bancomatele, precum si la efectuarea deconturilor. La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Programul meciurilor din optimi CM 2018. ... Programul meciurilor din optimi CM 2018. Marea absenta din optimile de finala din Rusia este Germania (actuala detinatoare a titlului mondial). In rest, favoritele din cele opt grupe au mers mai departe. Programul meciurilor din optimi CM 2018:
google-analytics.com