Cautare

5163 de rezultate pentru "lista top 5 desene 2015" (2.82 secunde)
Am rasfoit un superb album de desene ale lui Ingres, de la Muzeul din Montauban, localitatea lui natala, unde se afla peste 4500 de desene donate de artist.
La sala de reuniuni a hypermarket-ului Carrefour din Constanta s-a desfasurat ieri festivitatea inmanarii premiilor elevilor castigatori ai concursului de desene pentru copii, avand ca tema Sarbatoarea Invierii Domnului.
La o petrecere clasica organizata de o firma, animatorii pot veni deghizati in personaje de poveste sau desene animate si ofera copiilor diverse jocuri si activitati de face-painting sau modelare de baloane.
DDTV are specificul ei, filme si desene animate. ... Va fi una doar cu desene si una cu filme. Urmatoarea, cea de-a patra, va fi de turism, de calatorii", a explicat mogulul media in devenire pentru evz.ro.
Apoi desigur as putea povesti o anecdota sau doua despre vizita pe care am facut-o impreuna la o brocanta pariziana si despre cum a recunoscut niste desene ale lui ianchelevici numai dupa semnatura care se itea dupa alte desene puse deasupra lor sau despre trei piese de portelan belgian din secolul al 19-lea pe care le-a negociat pentru mine in aceeasi brocanta si pe care le-am achizitionat la un pret extrem de bun.
Aflat cu ceilalti colegi la Bazinul Olimpic din Bacau, unde se arunca in cap de la 3, 5, 7 sau 10 metri, iubita lui, Roxana Stan, traia o drama, cosmarul oricarei mamici.
(…) E prima oara cand dublez un personaj de desene animate.
Tematica expozitiei s-a bazat pe caricatura, desene satirice si grafica. Reprezentarile infatisand in general personalitati din lumea filmului de comedie, dar si din lumea politica, pentru ca unii ne aduc zambete, iar altii grimase, cum de altfel se intituleaza acest eveniment.
"De 1 iunie, toti copiii sunt invitati intre orele 10.00-12.00 in curtea Palatului Victoria sa participe la concursul de desene pe asfalt, la intalnirea cu personaje de poveste, la plimbari cu bicicleta, lectii de baschet si badminton.
Tombola "Concurs desene Carrefour", editia Paste 2014 s-a desfasurat in perioada 10 - 31 III 2014, inclusiv in hypermarketurile Carrefour Militari, Carrefour Baneasa.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Fug si de aici si daca n-ar suna de alaturi detestabilele desene animate la care se uita Ana Luciana (sinistre si grotesti personaje au inlocuit-o pe Alba ca Zapada si longevivii ei pitici si mare nenorocire baga in viata copiilor nostri producatorii industriali ai asa ziselor desene animate educative), as zice ca lumea toata se cheama Basescu.
Producatorii s-au folosit de beneficiile acestei plante chiar si in desene animate (Popeye Marinarul) pentru a stimula copiii sa consume spanac. ... Oamenii s-au folosit de beneficiile acestei plante chiar si in desene animate (Popeye Marinarul) pentru a stimula copiii sa consume spanac.
Sectiunea dedicata copiilor, in cadrul careia au fost organizate concursuri de desene avand ca tema Dunarea calaraseana prin ochi de copil, concursuri de realizat caricaturi, concursuri de desene pe asfalt, concursuri de grafica si fotografie.
Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei.
Structurata in 5 sectiuni, expozitia elogiaza realizarile stiintifice ale celor cinci savanti prin expunerea de imagini inedite din viata acestora, de informatii importante din biografia lor, de documente, carti sau alte lucrari importante publicate de catre acestia, precum si a unor obiecte care au apartinut celor cinci personalitati.
- Auleu, nu-l lasi la desene? ... Daca n-ai niciun ajutor in casa, precis iti pui copiii la desene ca sa faci treaba.
In toata batalia asta de desene animate pe internet, pavata cu marmura lucitoare a Aliantei, altii isi aduc aminte de vechi metehne.
Amintiti-va de traseul din ultimul an al partidului asta de desene animate.
google-analytics.com