Cautare

5163 de rezultate pentru "lista top 5 desene 2015" (3.72 secunde)
Wikileaks dezvaluie ca, in 2007, Ambasada SUA a realizat, intr-o telegrama clasificata drept confidentiala, un top cinci al oligarhilor din Romania, precum si unul baronilor locali. ... Printre cei care sunt inclusi in top se numara: ... In cadrul documentului este realizat un top cinci al oligarhilor din Romania:
Fabrica de inghetata Top Gel isi deschide portile pentru cei care doresc sa afle cum se produce acest delicios desert.
Fabrica de inghetata Top Gel isi deschide portile pentru cei care doresc sa afle cum se produce acest delicios desert.
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
- Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului National pentru a le vesti bucurestenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori! ... Lista oraselor in care va ajunge cel mai indragit colindator va fi anuntata in cel mai scurt timp.
Show-ul artistei va avea loc in data de 29 iunie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul mondial al artistei Resurrection Tour 2015.
Conferinta va avea loc in data de 7 mai 2015, orele 18:30, iar Simona, alaturi de invitatele sale, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea pielii la orice varsta.
Conferinta va avea loc in data de 7 mai 2015, orele 18:30, iar Simona, alaturi de invitatele sale, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea pielii la orice varsta.
Ministerul Educatiei Nationale a precizat ca in bugetul pe 2015 este prevazuta cresterea salariilor cadrelor didactice in doua transe, respectiv 5% din martie si 5% la inceperea viitorului an scolar.
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
Irlanda de Nord - Romania (13 iunie 2015), Ungaria - Romania (4 septembrie 2015), Romania - Grecia (7 septembrie 2015), Romania - Finlanda (8 octombrie 2015) si Insulele Feroe - Romania (11 octombrie 2015).
pe 09 Jan 2015 la 05:26 #2. ... pe 09 Jan 2015 la 11:46 #3. ... pe 09 Jan 2015 la 13:11 #4. ... pe 09 Jan 2015 la 13:50 #5. ... pe 09 Jan 2015 la 15:57 #6.
26 companii romanesti din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor participa la Targul CEBIT 2015 26 companii romanesti din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor participa, in perioada 16-20 martie, la cel mai important targ din domeniu CEBIT 2015, ce se desfasoara la Hanovra (Germania).
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Evenimentul va avea loc pe data de 7 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor din Brasov. ... Oricine care are intre 5 si 95 de ani poate sa vina la show-urile noastre. ... Preturile biletelor pentru spectacolul din 7 Octombrie 2015 sunt urmatoarele:
google-analytics.com