Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (7.18 secunde)
Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
Determinat sa isi urmeze visul, dupa ce a terminat liceul, Razvan a fost admis la Scoala Superioara de Aviatie Civila, iar la 21 de ani s-a angajat ca pilot profesionist.
ADEVARUL: Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Acesta a fost pretextul sub care militia nistreana a intrat de mai multe ori in ultimele luni in liceul Lucian Blaga din Tiraspol.
Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. Au o fiica, Miruna, studenta la SNSPA.
Daca ei vor sa-si continue relatia mai departe, noi nu vom avea nimic impotriva, dar mai intai trebuie sa-si termine liceul.
Discutia a fost una fructuoasa, familia elevei de la Liceul Economic anuntand ca nu doreste sa se puna in calea fericirii celor doi indragostiti.
Predoiu a introdus-o in cercurile bune ale tinerilor din Buzau si a sfatuit-o sa dea admitere la liceul pe care il absolvise el.
Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta. Cand nu se pregateste pentru bacalaureat, studiaza posibilitati de a face viata mai usoara oamenilor din jurul lui aflati in momente de cumpana.
- In medicina scolara ne intalnim cu copii, adolescenti si tineri de la varsta de 3 ani pana la 18-20 de ani cand termina liceul si cu tinerii studenti, colegii din cabinetele medicale studentesti.
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
In perioada respectiva liceul functiona cu cantina si internat si isi avea sediul in castelul medieval, fosta resedinta a familiei Wesselényi.
De asemenea, se vor acorda premii pentru primele 3 scoli cu cei mai multi participanti si pentru liceul cu cei cu cei mai multi participanti.
- Ati facut liceul la Sf. Sava? - Sigur ca da, doamna! Cum ati ghicit? a raspuns, plin de mandrie. - Cand ati absolvit?, l-am intrebat.
A terminat Liceul Mihai Eminescu din localitate, iar mai apoi a absolvit Facultatea de Filologie, sectia Romana-Araba, la Universitatea din Bucuresti.
Localizata la Stop (a fost singurul semafor din oras multa vreme) cladirea Scolii de baieti, ulterior liceul Barbu Stirbei, Scoala generala numarul 1, azi Gimnaziul Carol I, implineste in 2016 frumoasa varsta de 135 de ani, despre care as putea sa scriu zi lumina punand in pagina de aici amintiri pe care le am inca vii nu numai prin fotografii.
Calarasiul prin ochii mei (5) Cum incercarea mea de a trece ca un eventual turist prin toate locurile pline de istorie ale orasului, sau prin locurile prin care Calarasiul se poate mandri, tot fiind pe centru, nu puteam sa nu zic ceva de cladirea Scolii Elementare de Comert, azi Liceul Economic, care a fost construita in anul 1929 de arhitectul Sima Vasilescu din Bucuresti.
Am fost mai multi ani unul dintre consilierii lui Ion Iliescu, am fost mai multi ani purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, am fost purtatorul de cuvant al lui Calin Popescu Tariceanu, fostul meu coleg de clasa la liceul Sfantul Sava.
Mitropolia Ardealului a informat, intr-un comunicat de presa, ca profesorul de istorie si religie Circa Ioan Adrian de la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din localitatea Copsa Mica, judetul Sibiu, acuzat de un comportament indecent in timpul orei de curs, a solicitat incetarea activitatii prin demisie din functia de profesor, incepand cu data de 19 ianuarie 2018, pentru a nu afecta imaginea scolii si programul educational.
google-analytics.com