Bucharest Running Club a anuntat ieri, la Hotel Hilton, faptul ca peste 5.000 de participanti vor lua startul la prima editie a UNIQA Asigurari Bucharest 10 k@Family Run, la care se ofera premii in valoare de peste 15.000 de euro si care se va desfasura duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 9.00, in Piata Constitutiei.
Consider ca cel mai mare castig al organizarii, de 9 ani incoace, a Maratonului Bucuresti si a competitiilor internationale de alergare demarate de Bucharest Running Club este faptul ca se alearga peste tot in tara si in Bucuresti, in parcuri, pe stadioane, pe trotuare, prin paduri, la munte, la mare, ceea ce inseamna ca oamenii au devenit constienti de importanta sportului, a miscarii in general. Aceasta mi se pare a fi o adevarara investitie in sanatate. De asemenea, fiind o competitie de anvergura, organizarea acestui tip de eveniment implica si participarea a zeci de voluntari, tineri pentru care implicarea in comunitate reprezinta o adevarata lectie, a spus Elisabeta Lipa, Minsitru - Ministerul Tineretului si Sportului.
La Family Run se ofera premii atat pentru primele familii care ajung impreuna la linia de sosire, dar si pentru cele mai numeroase, iar taxa de participarea este per familie indiferent de numarul de membri.
Primii 5 bebelusi finalisti la cura carora le este dedicata vor fi premiati cu vouchere de la Hervis.
De asemenea, se vor acorda premii pentru primele 3 scoli cu cei mai multi participanti si pentru liceul cu cei cu cei mai multi participanti.
Primele familii finaliste la Cursa Familiilor vor castiga vocuhere de la Hervis, iar cei de la Cursa Adolescentilor vor fi premiati cu tricouri tehnice oficiale si rucsaci.